طرز تهیه لوبیا کباب رشتی

چهارشنبه 4 آبان 1401 آشپزی
Lobiya kabab

لوبیا کباب غذای سنتی و اصیل شمالی هست و بیشتر  به عنوان صبحانه در قهوه خانه ها سنتی و قدیمی  سرو می شود.لوبیا چیتی  را به روش سنتی  با پیاز داغ و رب و ادویه و مقداری آب می پزند سپس کباب چنجه را جداگانه آماده می کنندو هنگام سرو  به خوراک لوبیا اضافه می کنند. این غذای خوشمزه با نان و آب نارنج و  پیاز بسیار خوشمزه هست در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه لوبیا کباب خوشمزه با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه خوراک لوبیا  قرمز و مرغ بلغاری و خوراک لوبیا سفید را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه لوبیا کباب

برای 4 نفر

  • لوبیا چیتی :۲ لیوان
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه فرنگی :۱ عدد
  • سیب زمینی :۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
  • آب:۴ لیوان
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • کباب چنجه:۴ سیخ
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • روغن مایع به مقدار کافی
لوبیا کباب

لوبیا کباب

 طرز تیه لوبیا کباب رشتی

  1. برای تهیه لوبیا کباب ابتدا لوبیا چیتی پاک شده  را شسته  به مدت 24  ساعت در آب خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنیدتا نفخ آن گرفته شود .
  2. سپس لوبیا را به همراه آب در یک قابلمه بریزیدروی حرارت قرار دهید  تا به آرامی بپزد.
  3.  تا لوبیا پخته می شود یک تابه بردارید و روی حرارت قرار دهید و  پیاز  نگینی خرد شده و روغن را به تابه اضافه کنیدو اجازه دهید تا پیاز تفت بخورد و طلایی شود حال  سیر رنده شده و گوجه فرنگی رنده شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه تبخیر شود . در ادامه تفت دادن مواد را تا جایی ادامه می دهیم تا آّب گوجه فرنگی به طور کامل تبخیر شود.(  از مقداری رب گوجه فرنگی  و ادویه هم استفاده کنید)سپس مواد داخل تابه را به لوبیا اضافه کنید.
  4.  یک سیب زمینی را شسته و پوست بگیرید و نصف کنید و به لوبیا اضافه کنید .وقتی سیب زمینی ها پخت آن را خارج کنید و له کنید و به لوبیا اضافه کنید.
  5. حال اجازه دهید  لوبیا به مدت دو ساعت بپزد و جا بیفتد.
  6. چنجه ها ی گوشت را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.سپس داغ داغ در کنار خوراک لوبیا و آب نارنح و نان تازه و پیاز سرو کنید

 مواد لازم برای تهیه چنجه گوسفندی

  • گوشت فیله یا ران گوسفند به همراه کمی دنبه: ۱ کیلوگرم
  • پیاز خرد شده: ۲ عدد 
  • فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده :۱ عدد
  • آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون بدون بو: ۱ قاشق غذاخوری

تمام مواد را در یک کاسه بریزید و هم بزنیدو به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا هم مزه دار شوند و هم گوشت ترد شود هنگام به سیخ کشیدن مقداری زعفران و نمک بزنید و کباب را روی زغال بپزید.

boz ghorme

بز قورمه / طرز تهیه بز قورمه کرمانی

kake asfanje

کیک اسفنجی/ طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا