طرز تهیه مرغ لقمه ای

شنبه 26 تیر 1400 آشپزی

این مقاله طرز تهیه مرغ لقمه ای را به شما اموزش میدهد .مرغ لقمه ای را میتوانید با لیمو یا فلفل طعمدار کنید و نوش جان کنید .این لقمه های بسیار خوشمزه مرغ مملو از ادویه های تند همانند زنجبیل هستند که در سس متشکل از سس سویا و فلفل غلتانده می شوند. برای یادگیری روش پخت آنها در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم: (مرغ)

  •     ۲ عدد سینه مرغ
  •     ۲ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۳ حبه سیر خرد شده
  •     نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۳ عدد تخم مرغ همزده
  •     روغن سرخ کردنی

مواد لازم:(سس)

  •     ۵ قاشق غذاخوری کره
  •     یک سوم پیمانه عسل
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  •     ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش

طرز تهیه:

سینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید. در یک کاسه متوسط، مرغ، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.روغن را درون قابلمه ریخته و بگذارید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد داغ شود.آرد و تخم مرغ هم زده را در کاسه های جداگانه بریزید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بغلتانید. دوباره آن را درون آرد فرو کنید. آنها را درون روغن انداخته و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و طلائی شوند.

یک تابه متوسط را روی حرارت ملایم بگذارید. کره را درون آن بیندازید تا آب شود.سپس سس فلفلی، سس سویا، عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید تا همه سطح آنها را بپوشاند. این مرغ ها را می توانید با بلوچیز یا عسل تزئین و سرو کنید.

 

spring role morge

اسپرینگ رول مرغ پیش غذا و فینگر فود خوشمزه+ طرز تهیه

kynova

سالادکینوا / طرز تهیه انواع سالاد کینوا خوشمزه و رژیمی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا