قیمه کاسالین

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
قیمه کاسالین

در این جا به شما طرز پخت قیمه کالسالین را اموزش میدهیم

امیدواریم از این قیمه کالسین خوشمزه لذت ببرید

 

قیمه کاسالین

قیمه کاسالین

طرز تهیه قیمه کاسالین :

1. دو پیاز بزرگ را چوب کبریتی و نازک خلال کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند دو حبه سیر له شده ، زردچوبه و کمی زنجبیل در صورت تمایل به آن اضافه کنید.

2. نیم کیلو گوشت چرخ شده را به پیاز داغ استفاده کنید و بگذارید قهوه ای شود  در برخی از نواحی هند گوشت را به شکل تکه ای می پزند. بنابراین اگر قصد دارید این غذا را تهیه کنید نگران نوع گوشتی که در منزل دارید نباشید. طبعا گوشت تکه ای برای پخت به زمانی بیشتری نیاز دارد.

3. یک قاشق گشنیز خرد شده ، 5 عدد فلفل سبز خرد شده و سه قاشق پر رب گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم کنید. بگذاربد خورش جا بیفتد .

4. برای تهیه برنج کیچری نیز یک عدد پیاز را خرد و سرخ کنید، نصف قاشق زنجبیل رنده شده، 2 حبه سیر رنده شده ، زردچوبه را بهمراه 7 پیمانه برنج خیس شده و یک و نیم پیمانه عدس را به مواد اضافه کنید و آنها را به آرامی هم بزنید.

5. به آرامی نیم لیتر آب جوش را طوری به مواد اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.

6. به غذا مدام سر بزنید و وقتی عدس ها پختند شعله را کم کنید و بگذارید تا برنج به آرامی دم بکشد.

قیمه کاسالین

قیمه کاسالین

رول دارچینی

رول دارچینی

کتلت قارچ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا