
فته غذای خوشمزه عربی که به روش های مختلف تهیه می شود و اگر به هنر آشپزی علاقه مند هستید حتما این غذا را تهیه کنید و در کنار خانواده و از خوردن آن لذت ببرید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز فته مرغ و بادمجان با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه فته لبنانی و کباب لبنانی و فطایر گوشت عربی را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه فته مرغ و بادمجان لبنانی
- سینه مرغ آب پز شده : یک عدد
- کدو، بادمجان، سیب زمینی و هویج : از هر کدام ۲ عدد
- نخود پخته شده( کنسرو نخود) : یک لیوان
- جعفری ریز شده : 1/2 لیوان
- پیاز رنده شده : 1 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
- نان خرد شده و سرخ شده : یک و نیم لیوان
- مواد لازم برای سس
- ماست: ۲ لیوان
- سیر رنده شده : ۲ حبه
- ارده :2 قاشق غذاخوری
- سس مایونز:یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه فته مرغ و بامجان لبنانی
- برای تهیه فته مرغ و بامجان لبنانی ابتدا تمام سبزیجات را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید ( بادمجان را در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود بعد ار 30 دقیقه بشویید و آبکش کنید) و جدا گانه در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- پیاز را رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و سپس مرغ ریش ریش شده ( نگینی خرد شده ) را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و اجازه دهید مرغ با پیاز سرخ شود سپس نمک و ادویه اضافه کنید .
- سبزیجات سرخ شده را با هم ترکیب کنید و مقداری نمک و فلفل به آنها بزنید(بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده) و در ظرف پیرکسی بریزید و روی مواد را صاف کنید و ترکیب مرغ و پیاز را روی مواد بریزید و سپس نخود پخته شده را بریزید.
- در این مرحله سس را تهیه کنید یک کاسه بردارید و تمام مواد سس را در آن بریزد و هم بزنید اگر نیازبود و نمک و فلفل هم اضافه کنید و سس را روی سبزیجات و مرغ سرخ شده بریزید و روی سس را صاف کنید و جعفری ریز خرد شده را روی سس بپاشید
- در آخر نان خرد شده را سرخ کنید و روی مواد بریزید . فته مرغ بادمجان لبنانی شما آماده است .نوش جان
ارسال دیدگاه