فته/ طرز تهیه فته لبنانی

دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 آشپزی
fete lobnany

طرز تهیه فته لبنانی
فته لبنانی , یک پیش غذای خوشمزه لبنانی است که در اکثر رستورانها عربی سرو می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه فته لبنانی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه باباغنوج  و حمص  و متبل بادمجان لبنانی را مشاهده کنید.

مواد لازم فته لبنانی

  • سیب زمینی :۲ عدد
  • بادمجان: ۲ عدد
  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • سیر :۳ حبه
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • نان پیتا مثلثی خرد شده: یک و نیم لیوان
  • مواد لازم برای سس
  • ماست: ۱ لیوان
  • جعفری: ریز خرد شده نصف لیوان
  • ارده: ۲ اقشق غذا خوری
  • آب لیمو:۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
فته لبنانی

فته لبنانی

طرز تهیه فته لبنانی

  1. برای تهیه فته لبنانی در ابتدا سیب زمینی و بادمجان و پیاز  را نگینی خرد کنید و هر کدام را در ظرف جداگانه بریزید سپس روی سیب زمینی آب بریزید تا سیاه نشود و به بادمجانها مقداری نمک و آب اضافه کنید تا تلخی آن گرفته شود و کنار بگذارید .
  2.  یک تابه تفلونی بردارید  مقداری روغن در آن بریزید روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا سیب زمینی ها را آبکش کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا  طلایی شود ، سپس به سیب زمینی های سرخ شده  نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و آنها را از تابه خارج کنیدو کنار بگذارید.
  3. به تابه مقداری روغن اضافه کنید و بادمجان ها را بشویید و  آبکش کنید و روی دستمال خشک کنید و در تابه سرخ کنیدسپس از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  4. سپس پیاز نگینی خرد شده را  در همان تابه تفت دهید تا طلایی شودسپس سیر له شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید تا بوی سیر بلند شود. سپس سیب زمینی  سرخ شده و بادمجان سرخ شده را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و اگر لازم بود نمک و ادویه اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید.
  5. حال  نان‌ پیتا را مثلثی برش زده و در روغن سرخ کنید ( این غذا نسبتا چرب است ).
  6. در این مرحله سس را آماده کنید.  در یک کاسه  جعفری خرد شده، فلفل، نمک، ارده، آبلیمو و ماست را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
  7.  یگ ظرف پیرکس برای سرو غذا بردارید و ابتدا سیب زمینی و بادمجان سرخ شده را در ظرف بریزید و  یک لایه سس مخصوص روی آن بریزید و در آخر نان‌های سرخ شده را روی آن قرار دهید و میل کنید.

 

کیک/ طرز تهیه کیک پسته و زرشک

فواید خیساندن بادام و حبوبات

8 فواید خیساندن بادام و حبوبات/چرا باید قبل از خوردن خیس کنید؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا