ظروف کریستالی که مرگ را به ارمغان می آورند! – گوناگون

شنبه 28 مرداد 1396 گوناگون

به گزارش جام نیوز،فرهاد فلاح کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال 24 درصد سمی است و مورد مصرف خوراکی نباید قرار بگیرد، مثلاً نباید در چنین ظروفی ماست، ترشی، چای و نوشیدنی‌های گرم ریخت شود.

 

 

وی ادامه داد: برای مصرف خوراکی با ظروف کریستال باید از کریستال 10 الی 12 درصد استفاده شود زیرا درصد بالاتر سمی است و وارد خون شده و باعث مسمومیت می‌شود.

 

 

رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: روی کریستال‌ها براساس قوانین سازمان بهداشت جهانی باید لیبل طلایی زده شود، که مثلاً این کریستال 10 درصد Pb است و یا 24 Pb دارد.

 

 

 

 

2024

منبع : جام نیوز

گران‌ترین اسباب بازی جهان را ببینید - گوناگون

لوبیای سیاه چیست؟ با خواص لوبیا سیاه آشنا شوید - گوناگون

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا