در اینجا به شما کوفته ترکی با نام ایزگارا را اموزش میدهیم!
طرز تهیه کوفته ترکی
1. آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخکرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمهای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.
2. در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.
3. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می دهیم.
4. سپس در سینی فر چرب شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه آن را می پزیم.
سایر نکات:
1. می توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.
2. می توان کوفته ها را در سس گوجه فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.
3. در صورت دلخواه میتوانید یک تا دو عدد تخم مرغ به مواد اضافه نمایید.
4. خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن میشود.
ارسال دیدگاه