طرز تهیه پیراشکی روسی

پنج‌شنبه 5 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه پیراشکی روسی

  • نام غذا :پیراشکی روسی
  • زمان مهیا کردن:1ساعت
  • مناسب برای:4نفر
  • ملل:روسیه

 

یک غذای روسی لذیذ که انواع مختلفی دارد و با پیراشکی که در ایران تهیه میشود بسیار متفاوت است . تنوع این غذا آنقدر زیاد است که هم میتواند به عنوان صبحانه سرو شود هم به عنوان شام!

 

مواد لازم پیراشکی روسی

مواد لازم براى خمير:

  • آرد ک ٤ پيمانه
  • شير : ١ پيمانه
  • تخم مرغ : ٢ عدد
  • مایه خمیر : ٢ قاشق مربا خوری
  • شکر : ٢ قاشق مربا خوری
  • نمک : ١ قاشق چایخوری
  • كره : ٥٠ گرم
  • روغن مايع : ١/٤ پيمانه
  • ماست : ٢ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه پیراشکی روسی

براى رومال:

  • زرده تخم مرغ : ١ عدد
  • شير ٢ تا ٣ : قاشق غذاخوری
  • سير : ١ حبه
  • كنجد براى تزيين

مواد لازم براى مايه گوشتى:

  • فيله مرغ : ١ سينه كوچك
  • پياز : ١ عدد
  • قارچ : ٢٠٠ گرم
  • فلفل دلمه :نصف عدد
  • پنير پيتزاى رنده شده : به ميزان لازم
  • نمك : به ميزان لازم
  • فلفل : به ميزان لازم
  • زردچوبه : به ميزان لازم
  • آويشن : به ميزان لازم

طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه پیراشکی روسی

دستورپخت طرز تهیه پیراشکی روسی

  • ابتدا براى عمل امدن مايه خمير، شكر و شیر ولرم را با هم مخلوط ميكنيم
  • مایه خمیر را روی مواد بالا ميپاشيم و روی |آن را ميپوشانيم و به مدت ده دقیقه استراحت ميدهيم تا عمل بیاید.
  • داخل یک کاسه کره آب شده و روغن مايع و تخم مرغها را مخلوط می کنیم .
  • به مواد نمک ميزنيم، سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه ميكنيم.
  • در این مرحله آرد را كم كم اضافه میکنیم و ورز ميدهيم تا خمیر درست شود.
  • کمی كه حالت خميرى پيدا كرد ماست را اضافه ميكنيم.
  • خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتى به دستمان نچسبد آرد اضافه ميكنيم،
  • خمیر را در همان ظرف چند بارى میکوبیم .
  • سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در يک جای گرم ميگذاريم.
  • اجازه می دهیم تا يكى دو ساعتى استراحت كند و حجيم شود.

مواد داخل پیراشکی:

ابتدا پياز را خورد ميكنيم و در روغن تفت ميدهيم.

كمى كه سبك شد سير ريز خورد شده را هم به آن اضافه ميكنيم ( ميتونيد از پودر سير استفاده كنيد يا كلا حذفش كنيد ).

پیاز و سیر را كمى تفت ميدهيم و فيله مرغى كه تقريبا ريز خورد كرديم را به آن اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا سرخ شود.

نمك و ادويه جات را اضافه می کنیم.

رنگ مواد كه تغيير كرد قارچهايى كه ريز خورد كرديم را به همراه فلفل دلمه اى كه نگينى خورد كرديم اضافه ميكنيم و خوب تفت ميدهيم.

خمیر که آماده شد از آن چونهای از نارنگى بزرگتر درست ميكنيم و روى سطح(میز یا یک سینی )که آرد پاشى شده ميچينيم و روی آن را ميپوشانيم و باز هم ميگذاريم يک ربع استراحت كند.

( حدودا ١٢ ، ١٣ تا چونه ميشه ).

سپس هر چونه را روى سطح آردپاشى شده با وردنه صاف ميكنيم و يكى دو قاشق از مواد گوشتى ميگذاريم و روی آن كمی پنير پيتزا ميگذاريم و ميپيچيم.

حالا به دلخواه يا با دست يا با قالب، فقط دقت ميكنيم درز خمیر را محكم ميكنيم كه توى پخت، باز نشود.

سينى فر را چرب ميكنيم و پيراشكى ها را با فاصله داخل آن ميچينيم.

براى رومال خمیر ها زرده تخم مرغ را كمی هم بزنيد.

سپس به آن دو سه قاشق شير اضافه ميكنيم ( من بجاى شير يه قاشق خامه زدم ).

با برس مخصوص آشپزی روى پيراشكى ها را رومال ميكنيم و دوست داشته باشيد می توانید کمی کنجد هم بزنید.

فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ١٨٠ درجه می گذاریم.

حدود نيم ساعت يا تا وقتى زير و روی پیراشکی ها طلايى شود در فر ميگذاريم .

رولت مرغ چرخ کرده بدون فر

۲ روش دستور پخت خورش آلو

۲ روش دستور پخت خورش آلو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا