دستور پخت پیتزا مخلوط بدون گوشت

یکشنبه 7 آذر 1400 آشپزی
دستور پخت پیتزا مخلوط بدون گوشت
پیتزا مخلوط یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه است که به سبک های مختلف و با مواد متنوعی طبخ می شود. این پیتزا را می توان بدون گوشت و خیلی سریع تهیه کرد و به عنوان یک غذای کامل مورد استفاده قرار داد. در این مقاله با نحوه تهیه خمیر پیتزا و پیتزا مخلوط آشنا خواهید شد.

 مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آرد سفید5 پیمانه
روغن مایع1/2 پیمانه
آب2 لیوان
مایه خمیر2 قاشق غذاخوری
شیر خشک4 قاشق غذاخوری
شکر4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر1/2 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا

  1. ابتدا مایه خمیر، روغن، شیر خشک، بکینگ پودر، شکر و نمک را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

  2. آرد و آب را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدست درست شود و به دست نچسبد، سپس آن را ورز دهید. برای این منظور خمیر را به سطح کار منتقل کنید، با یک دست پایین خمیر را نگه دارید و با کف دست دیگر آن را به سمت جلو فشار دهید. دوباره خمیر را به سمت عقب جمع کنید، نود درجه آن را بچرخانید و مجددا به سمت جلو فشار دهید و به همین شکل برای 5 تا 7 دقیقه خمیر را ورز دهید. در نهایت یک خمیر نرم، یکنواخت و کمی چسبنده به دست می آید.

    3.خمیر را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید، روی آن را سلفون بکشید و به مدت 2 ساعت در محل گرمی قرار دهید تا عمل آید.

    4.وقتی خمیر پف کرد و حجمش دو برابر شد، آماده است.

پیتزا

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط بدون گوشت

 

 

ژامبون مرغ500 گرم
سس کچاپ5 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز2 عدد
زیتون سیاه بدون هسته25 عدد
پنیر پیتزابه مقدار لازم
قارچ 250 گرم

طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون گوشت

  1. ژامبون مرغ را به صورت خلالی خرد کنید.

  2. فلفل دلمه ای را به صورت خلالی ریز خرد کنید.

  3. قارچ را بشویید و در یک قابلمه کوچک با کمی نمک و آبلیمو در حد چند دقیقه بجوشانید. سپس قارچ ها را در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود و بعد به صورت حلقه ای خرد کنید.

  4. زیتون را به صورت حلقه ای خرد کنید.

  5. خمیر پیتزا را با یک چاقو به پنج قسمت تقسیم کنید، کف دست خود را آرد بزنید تا خمیر به آن نچسبد و خمیرها را با دست گرد کنید.

  6. کمی آرد ذرت روی سطح کار بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید. برای اینکه خمیر به صورت یکنواخت پهن شود می توانید از وردنه استفاده کنید. خمیر را تا حدی پهن کنید که ضخامت آن بیشتر از یک سانتیمتر نباشد.

  7. کف قالب فر را کمی چرب کنید و آرد بپاشید، سپس خمیر را در آن قرار دهید.

  8. روی خمیر را با سس کچاپ آغشته کنید و سپس پودر سیر بپاشید.

  9. مقداری از پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید و بقیه را برای روی پیتزا نگه دارید.

  10. ژامبون، قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون را به ترتیب روی خمیر قرار دهید و در مرحله آخر کمی پودر آویشن روی آن بپاشید.

  11. بعد از اینکه مواد را روی خمیر پیتزا قرار دادید بلافاصله آن را در فر قرار ندهید بلکه 20 دقیقه به پیتزا استراحت دهید، تا پیتزا ترد شود.

  12. فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را ابتدا به مدت 20 دقیقه با شعله پایین فر، و پس از اینکه پف کرد به مدت 15 دقیقه با شعله بالای فر بپزید.

  13. پیتزا را از فر خارج کنید و روی سطح آن را با پنیر بپوشانید و سپس در فر قرار دهید، گریل بالای فر را برای چند دقیقه روشن کنید و اجازه دهید تا پنیر آب شده و روی آن طلایی شود

 

 

دستور پخت رول بادمجان با گوشت چرخ کرده

رول بادمجان با گوشت چرخ کرده

دستور پخت املت با پنیر پیتزا

دستور پخت املت با پنیر پیتزا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا