تهیه پاستا با گوجه

شنبه 6 آذر 1400 آشپزی

 پاستا با گوجه، سیر و بادام از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این پاستا بسیار ساده، سریع و راحت است.

 مواد لازم  پاستا:

 

  •     پاستا  ۵۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     گوجه گیلاسی  ۲۵۰ گرم
  •     ماهی آنچوی  ۶ عدد
  •     کشمش ۲۵ گرم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     کاپاریس  ۲ قاشق غذاخوری
  •     بادام  ۵۰ گرم
  •     روغن زیتون  ۶۰ میلی لیتر
  •     برگ ریحان ۱ مشت
پاستا

پاستا

طرز تهیه:

1- مقداری آب در قابلمه ای ریخته و بجوشانید. کمی نمک به آن اضافه کرده و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.

2-تا پاستا می پزد، سس پاستا را آماده کنید. گوجه گیلاسی ها، ماهی آنچوی (در صورت تمایل)، کشمش، سیر، کاپاریس، بادام و روغن زیتون را در غذاساز ریخته و بزنید تا مواد ریز و به خوبی با هم ترکیب شوند.

3- ۱ لیوان از آب پاستا برداشته و بعد آن را در آبکش بریزید.

4- ۲ قاشق غذاخوری از آب پاستا به ترکیب سس اضافه کرده و دوباره مواد را ترکیب کنید (در صورت تمایل می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید).

5- پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده، از سس روی آن بدهید و ترکیب کنید. تعدادی برگ ریحان روی آن بگذارید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با گوجه، سیر و بادام:

1– از پاستا با فرم مورد نظر استفاده کنید.

2– استفاده از ماهی آنچوی در این دستور اختیاری است.

3– سیرها را پوست بگیرید.

4– کاپاریس را قبل از استفاده در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.

5 بادام ها را پوست بگیرید.

 

سالاد سیب زمینی ژله‌ای

طرز تهیه آش ریواس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا