پاستا با سس پستو طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه نسبت به سایر پاستاهای دیگر دارد. سس پستو، سس ایتالیایی است که برای تهیه پاستا هم از آن استفاده میشود. این سس به رنگ سبز و ترکیبات آن شامل روغن زیتون، دانه کاج ، برگ ریحان، سیر، پنیر پارمسان، خامه ترش و نمک و فلفل است. البته به شکل آماده نیز در بازار عرضه میشود.
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس پستو
- پاستا۳۰۰ گرم
- پنیر پستو رنده شده ۱۰۰ گرم
- استاک گوشت 1/3 پیمانه
- فیله مرغ ۳۰۰ گرم
- دانه کاج ، گردو یا بادام زمینی ۵۰ گرم
- برگ ریحان 120 گرم
- پنیر پارمزان ۱۳۰ گرم
- روغن زیتون 150 میلی گرم
- فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
- خامه ترش پیمانه
- سیر 3-4 حبه
- آب لیموی تازه به دلخواه
طرز تهیه سس پستو
سس پستو برای پاستا را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد که یکی از روشهای پرطرفدار و متداول آن، با استفاده از دانه کاج بو داده است، که در ادامهی طرز تهیه پاستا با سس پستو، آن را آموزش میدهیم.
* از آنجایی که دانه کاج ممکن است به راحتی در دسترس نباشد، به جای دانههای کاج در تهیه پاستا با سس پستو، میتوانید از تنقلات کم کالری مانند گردو، بادام زمینی، بادام هندی و پسته هم استفاده کنید.
طرز تهیه پاستا با سس پستو
- برای تهیه سس پستو، دانه کاج یا گردوی خرد شده، پنیر پارمزان، خامه ترش، ۱۲۰ گرم ریحان، ۱۵۰ میلیلیتر روغن زیتون و فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.
- فیله مرغ را خرد کرده و به همراه و نمک و فلفل داخل تابه تفت دهید. در انتهای پخت سس پستو را به آن اضافه کنید.
- در قابلمهای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید. پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. زمانی که پاستا نرم شد، آن را کامل آبکش کنید.
- در قابلمهای مناسب، کمی روغن زیتون بریزید. پاستای آبکش شده و سس پستو تهیه شده را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
- استاک گوشت را به پاستا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود.
پاستای شما آماده است . پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته، پنیر پستو را روی آن بریزید.پاستا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو کنید.
مدت زمان ماندگاری سس پستو در یخچال
سس پستو آماده شده به روش فوق را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید. سس پستو را باید در ظرف دربسته نگهداری کنید.
پاستا با سس پستو و مرغ
مواد اولیه
- پاستا پنه، بوکاتینی یا لینگوئینی، 1 پیمانه
- آب، 4 پیمانه
- سینه مرغ، 1 عدد
- پودر پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم
- سیر رنده شده، 1 حبه کوچک
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- روغن ذرت یا روغن آفتابگردان، 2 قاشق غذاخوری
- سس پستو، به مقدار دلخواه
- پنیر پارمزان رنده شده، به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا با سس پستو و مرغ
برای درست کردن پاستا با سس پستو و مرغ، 1 پیمانه پاستا را داخل 4 پیمانه آب در حال جوش ریخته و مقداری روغن ذرت اضافه کنید. در حین پختن پاستاها، سینه مرغ را با ادویه، روغن زیتون و سیر رنده شده، مزهدار کنید. اجازه دهید مرغ به مدت 2 ساعت در یخچال بماند تا مرینیت شود. میتوانید سینه مرغ را در دستگاه گریل یا با استفاده از تابه گریل، گریل کنید. پس روغن ذرت باقیمانده را با قلممو کف تابه بکشید و مرغ را به خوبی گریل کنید. پس از آماده شدن مرغ و پاستا، پاستا را آبکش کرده و داخل یک ظرف گود با سس پستو به خوبی مخلوط کنید. سپس پاستا را داخل ظرف سرو ریخته و روی آن برشهایی از مرغ گریل شده و پنیر پارمزان بریزید تا پاستا با سس پستو و مرغ شما آماده شود.
ارسال دیدگاه