نان سیر / طرز تهیه نان سیر خانگی خوشمزه

سه‌شنبه 25 خرداد 1400 آشپزی
nan sir

 

نان سیر بسیار خوشمزه است و امروزه یکی از غذاهایی است که در اکثر فست فودها سرو میشه  .نان سیر یک پیش غذای  خوشمزه است و  در مدل ها مختلف تهیه میشه ، که در  بخش آشپزی دایان طرز تهیه دو روش نان سیر را به شما آموزش می دهیم و شما میتوانید نان سیر را درخانه درست کنید و کنار خانواده لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه نان سیر خوشمزه خانگی

  1. آرد : نیم کیلو
  2. خمیر مایه خشک:  نصف قاشق غذا خوری یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
  3. نمک:  نصف قاشق غذاخوری
  4. شکر :نصف قاشق غذا خوری
  5. بهبود دهنده (بیکینگ پودر ): نصف قاشق چای خوری
  6. آب : 325 میلی لیتر
  7. روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری

 مواد لازم برای رومال:

  1. سیر له شده:1تا 2 حبه
  2. جعفری:1/3 پیمانه
  3. ریحان:1/3پیمانه
  4. رزماری خرد شده : 1/4 پیمانه
  5. کره  :1/2قاشق غذاخوری
  6. پنیر موزارلا یا پارمسان: 200گرم

طرز تهیه نان سیر خانگی

  • برای شروع کار همه مواد خشک را  با هم مخلوط کنید و  نصف مقدار آب را اضافه کنین و مخلوط کنین ، بقیه آب را  آرام آرام اضافه کنین و ورز بدین ،وقتی خمیر جمع شد،روغن زیتون را اضافه کنین و ورز بدین ،اگر نیاز بود کمی دیگه آرد اضافه کنین اگه دیدین خمیر  بیش از حد چسبنده است ،ولی زیاد آرد به خورد خمیر ندهید چون باعث میشه  تا نونتون سفت بشه ، ورز بدین چسبندگیش درست میشه،اونقدر ورز بدین که خمیر کشسانی  و نرم شود خیلی مهمه که خوب و کافی ورز بدین.10 دقیقه به ورز دادن ادامه دهید.
  • حالا خمیر را داخل کاسه بزارین روش سلفون بکشین یا دستمال نمدار  روی آن پهن کنید ویک تا یک ونیم ساعت استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه ،سپس خمیر را کمی ورز دهید تا هواگیری شود .خمیر را  به دو قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو به مستطیل ۵۰ در ۲۵ سانتیمتری باز کنین ،سپس روی هر دو تا مستطیل، کره بمالین و سیر له شده رو پخش کنین و بعد سبزیجات و بعد پنیر.(همه مواد رومال را میتوانید با هم مخلوط کنید و روی خمیر بمالید ) حالا مستطیل هارو به نوارهای به اندازه قالبتون ببرین و بعد این نوارهارو به مربع های به ارتفاع قالبتون ببرین.البته کمتر چون قراره پف کنن.
  • حالا مربع هارو روی هم قرار بدین و داخل قالب لوف که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بچینین، و دوباره   ۳۰ دقیقه به خمیر داخل قالب  استراحت بدین سپس قالب نان را درفر  با دمای ۱۹۰ درجه بزارین و به مدت  ۵۵ دقیقه بپزین تا سرخ شن. از فر دربیارین و ۱۰ دقیقه استراحت بدین بعد از قالب دربیارین .و برش داده و میل  کنید.
نان سیر

نان سیر

 نان سیر با زیتون

 

  1. نان تست: ۴ عدد
  2. سیر: ۱ حبه 
  3. گردوی له شده  به دلخواه
  4. سس خردل یا مایونز : ۱ قاشق غذاخوری
  5. زیتون: ۱۰ عدد
  6. سرکه بالزامیک: ۱ قاشق چایخوری
  7. پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
  8. پنیر پارمزان:۱/۲ پیمانه
  9. کره :۲۰ گرم
  10. نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان سیر

نان سیر

 

طرز تهیه نان سیر با زیتون

  •  تهیه این نان سیر بسیار ساده است . برای تهیه نان سیر ابتدا سیر  ، سس خردل یا سس مایونز ، زیتون، پنیر پارمزان، سرکه بالزامیک کره  آب شده و نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • وقتی مواد کاملا مخلوط شدن آن را با برس روی نان تست زده و روی آن  پنیر پیتزا بریزید.
  • نان‌های تست را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. نان سیر شما آماده است .نوش جان

 

morge mandy

مرغ مندی / طرز تهیه مرغ مندی عربی خوشمزه

ابرنوشیدنی‌ها

نوشیدنی خنک / طرز تهیه انواع نوشیدنی های خنک و خوشمزه تابستانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا