طرز تهیه مرغ با سس خیارشور

شنبه 7 اسفند 1400 آشپزی

مرغ با سس خیارشور

اگر علاقه زیادی به خیارشور دارید و نمیتوانید از آن دل بکنید ، برایتان طرز تهیه مرغ با سس خیارشور را آموزش می دهیم.

 

مواد لازم مرغ با سس خیارشور:

  • خیارشور یک شیشه
  • ران مرغ 6 عدد
  • آرد کامل ¼ پیمانه
  •  یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب مرغ یک پیمانه
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • شوید (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز (خرد شده) ¼ پیمانه

طرز تهیه مرغ با سس خیارشور: 

خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.

در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.

چگونه در خانه خیارشور درست کنیم ؟

چگونه در خانه خیارشور درست کنیم ؟

طرز تهیه ساوارین نوتلا

طرز تهیه ساوارین نوتلا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا