طرز تهیه شیرینی نخودچی

یکشنبه 28 شهریور 1400 آشپزی

شیرینی نخودچی یکی از محبوب ترین شیرینی های ویژه نوروز می باشد . می توانید طرز تهیه شیرینی نخودچی را در اینجا ملاحظه کنید.

 مواد لازم : 

  •     آرد نخودچی  ۲۵۰ گرم
  •     پودر قند  ۱۲۵ گرم
  •     کره  ۱۲۵ گرم
  •     پودر هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

پودر قند (یا شکر) را در ظرفی بریزید و کره (یا روغن جامد) را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سعی کنید حداقل به مدت ۵ دقیقه به طور مداوم مواد را با هم خوب هم بزنید تا کرم نرم و لطیفی به دست آید.

آرد نخودچی را با پودر هل الک کنید، سپس به مواد اضافه کنید و تا زمانی که خمیرتان یکدست شود به ورز دادن ادامه دهید. بعد از این مرحله، خمیر را نصف روز کنار بگذارید تا استراحت کند و ور بیاید.

بعد از استراحت دادن به خمیر، آن را در ظرفی مسطح پهن کنید و با وردنه آن رابه طور یک دست و هم قطر در آوردید .

با قالب های مخصوص این کار خمیرتان را تا انداره ای که مواد تمام شود قالب بزنید. توجه کنید که قالب های کوچکی که معولا برای شیرینی نخودچی به کار می برند، قالب های کوچه ستاره ای و چهار گوش هستند ولی شما میتوانید با توجه به سلیقه خودتان هر قالبی با هر شکلی انتخاب کنید.

خمیر های قالب زده را همزمان که قالب می زنید در سینی چرب شده به فاصله های یکسان از هم بچینید.

در نهایت روی نخودچی هایی که در سینی چیده اید به مقدار دلخواهتان پودر پسته بریزد و سینی را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

لازم به ذکر است که بدانید فر را قبل از استفاده، حداقل ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.

نکاتی در رابطه با تهیه شیرینی نخودچی :

برای تهیه این شیرینی نوروزی خوشمزه می توانید از بسته ویژه نوروز آشپزباشی استفاده کنید.می توانید به جای پودر قند از شکر و به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.آرد نخودچی را برای نتیجه بهتر الک کنید می توانید برای تزیین از پودر پسته استفاده کنید .

حداقل ۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

فوت و فن‌های خرید و طبخ ماهی شب عید

طرز تهیه سالاد یاناک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا