طرز تهیه سوپ جو سفید

چهارشنبه 26 آبان 1400 آشپزی
غذاهای سالم برای بعد جراحی

 سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید آن را با استفاده از مایکروویو تهیه کنید و لذت ببرید. با ما با طرز تهیه سوپ جو سفید همراه باشید .

 مواد لازم برای سوپ:

  • جوپرک 100 گرم
  • هویج سه عدد
  • آب مرغ دو پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
  • خامه 50 گرم
  • آب دو لیوان

مواد لازم برای سس سفید:

  • شیر یک پیمانه
  • کره 50 گرم
  • آرد دو قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل  به میزان لازم

 

سوپ جو سفید

طرز تهیه سوپ جو سفید :

1. برای تهیه سس ابتدا کره را با قدرت 100 درصد (معادل 900 وات) یک تا یک و نیم دقیقه در مایکروویو می گذاریم و آرد را به آن اضافه می کنیم تا کاملا آرد در کره حل شود.

2. آنگاه شیر، نمک و فلفل را کم کم داخل آن ریخته و هم می زنیم و مجددا ظرف بدون در را به مدت دو تا چهار دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه می گذاریم تا سس آماده شود.

3. برای تهیه سوپ، هویج رنده شده را با نصف لیوان آب در ظرف مناسبی ریخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو می گذاریم

سپس آب، آب مرغ و جو پرک را به هویج اضافه کرده و ظرف را با در بسته به مدت 20 تا 25 دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو قرار می دهیم.

4. سس سفید آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را بدون در به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفری، نمک و فلفل را به سوپ اضافه می کنیم.
 نکات:

  • در صورت دلخواه می توانید 100 گرم قارچ را خرد کرده و در کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید.
  • سوپ جو سفید جزو سوپ میباشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه.
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد.
  • سوپ جو سفید را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.
اشتباه در میوه خوردن

نحوه شستن میوه ها

طرز تهیه سه نوع اسپاگتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا