طرز تهیه سوهان عسلی

جمعه 19 شهریور 1400 آشپزی

سوهان عسلی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     عسل  ۷ قاشق غذاخوری
  •     شکر  ۱/۲ پیمانه
  •     گلاب ۱/۲ پیمانه
  •     کره  ۷۵ گرم
  •     خلال بادام  ۱/۲ پیمانه
  •     کنجد  ۱/۲ پیمانه
  •    زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود.

حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.

مواد را دو قسمت کنید. به نیمی از مواد خلال بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه ی دیگر مواد کنجد و بقیه ی زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

در یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی کاغذ روغنی بریزید. آن ها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند.

سوهان ها را در ظرفی که هوا نکشد نگه دارید.

نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:

به جای گلاب می توانید از آب جوش استفاده کنید.

به جای خلال بادام و کنجد می توانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

سوهان ها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.

khorak rago

خوراک راگو / طرز تهیه خوراک راگو ساده و مقوی فرانسوی

khorak gafgazy

خوراک قفقازی/طرز تهیه خوراک قفقازی با گوشت مرغ یا گوشت قرمز با سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا