طرز تهیه دلمه به

یکشنبه 31 مرداد 1400 آشپزی

 دلمه یکی از غذاهایی است که اگرچه درست کردن اش خیلی زحمت دارد و زمان می برد، اما با این حال مادرها علاقه زیادی به درست کردن آن دارند. دلمه ها انواع مختلفی دارند.

در این مطلب طرز تهیه دلمه بِه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه:

پیاز و گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد

سپس برنج را یک ساعت خیس کردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (کشمش، زرشک، گردو خرد شده) هرکدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

سر بِه را جدا کنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی کنید (طوری که به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر کنید و سرش را بگذارید. و سپس داخل سس بگذارید.

طرز تهیه سس دلمه به:

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ کنید و فلفل و نمک و کمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را که از داخلش خارج کردید، سرکه و کمی شکر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه کنید آب بریزید تا سس بجوشد. بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ۴۵ دقیقه بپزد، موقع سرو کمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.

نکته برای تهیه دلمه به:

1-وقتی به را خالی کردید داخل کمی سرکه و آب بگذارید تا سیاه نشود.

2-می توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ کنید.

طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت با تخم مرغ

طرز تهیه برش های هندوانه با شربت لیمو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا