طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

شنبه 13 شهریور 1400 آشپزی

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود.همراه ما با طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی باشید .

مواد لازم:

  • شیر  3 پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • خامه یک بسته
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم 

طرز تهیه:

پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش). شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.

طرز تهیه بیسکویت های درخت کریسمس

طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا