طرز تهیه دال عدس جنوبی

یکشنبه 21 مرداد 1397 آشپزی
طرز تهیه دال عدس جنوبی
“دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود.

مواد لازم برای دال عدس

  • عدس قرمز:یک و نیم پیمانه
  • سیر کوبیده:3 حبه
  • پیاز خردشده:1 عدد بزرگ
  • سیب زمینی:2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری.
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
  • تمر هندی:1 پیمانه
دال عدس

طرز تهیه دال عدس

ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می کنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیب زمینی خردشده به همراه 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می گذاریم.

دراین هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگیو همچنین نمک وفلفل و زردچوبه رابه مواد می افزاییم.

دراین مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.

در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.

منبع:نمناک

دستور پخت فلافل بندری خوشمزه اصل

دستور پخت فلافل بندری خوشمزه اصل

طرز تهیه ۲ روش کوکو سیب زمینی

طرز تهیه ۲ روش کوکو سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا