خورش گوجه فرنگی

چهارشنبه 24 آذر 1400 آشپزی
خورش گوجه فرنگی

خورش گوجه فرنگی یک نوع خورش ساده و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم خورش گوجه فرنگی

 

  • گوشت ران (مکعبی خردشده): 500 گرم
  • پیاز (خلالی شده): 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • ماست: 150 میلی لیتر
  • گرام ماسالا: 1 ق چ
  • زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
  • سیر (له شده): 1 حبه
  • هل سبز: 2 عدد
  • زیر سیاه: یک دوم ق چ
  • چوب دارچین: 5 سانتی متر
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پودر دارچین: 1 ق چ
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم
 خورش گوجه فرنگی

روش پخت

1.    ماست، گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، زیره سیاه، پودر دارچین، نمک و فلفل قرمز را درون کاسه ای ریخته با هم مخلوط کنید. بعد گوشت را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس آن را به مدت 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

2.    پیاز را درون قابلمه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت مزه دار شده را از مایه خارج کنید و به همراه چوب دارچین به پیاز بیفزایید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

3.    2 پیمانه آب و مخلوط ماست را به مواد اضافه کنید و در ظرف را بگذارید، سپس آن را به مدت 60 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

4.    در 10 دقیقه آخر گوجه فرنگی را به 4 قسمت مساوی و به  همراه آب لیمو ترش به خورش بیفزایید و از روی حرارت بردارید.

5.    خورش آماده شده را درون ظرفی بریزید و همراه با گشنیز و فلفل سبز تزیین و سرو کنید.

 

خورش گوجه فرنگی

خورش گوجه فرنگی

غذاهای سرآشپز ترکیه ای

غذاهای سرآشپز ترکیه ای

حلیم مرغ

طرز تهیه حلیم مرغ

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا