تارت گیلاس

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
تارت گیلاس

حالا که فصل گیلاس های خوشرنگ و خوشمزه رسیده، طرز تهیه تارت گیلاس را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر:

 

  •     آرد 2 فنجان
  •     1/2 قاشق چایخوری نمک
  •     شکر 1 قاشق غذاخوری
  •     150 گرم کره سرد
  •     1/2 فنجان آب سرد
  •     1 تخم مرغ

مواد لازم برای داخل خمیر:

 

  •     یک کیلو گیلاس
  •     شکر 3 قاشق غذاخوری
  •     کره یک قاشق غذا خوری سرد
  •     یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
  •     1/4 فنجان خرد شده پسته
تارت گیلاس

تارت گیلاس

طرز تهیه تارت گیلاس :

1-آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

2-آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.

3-خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

4-در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.

5-خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.

6-ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم. ( مطابق عکس )

7-تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.

8-قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

نکته:

همچنین شما میتوانید از آلبالو بجای گیلاس استفاده کنید و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر بیشتر به آلبالو اضافه کنید چون آلبالو کمی ترش تر از گیلاس است ، این تارت خوشمزه را میتوانید برای مهمانی ها و دور همی های خود تهیه کنید و لذت ببرید.

 

سالاد توت فرنگی و مرغ

سالاد توت فرنگی و مرغ

سینی مزه ایتالیایی

سینی مزه ایتالیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا