ساندویج بوریتو گوشت مکزیکی
بوریتو یک نوع ساندویج سنتی و غذای بسیار خوشمزه مکزیکی است، در طرز تهیه بوریتو مکزیکی باید دقت لازم برای ایجاد طعم واقعی در این ساندویچ محبوب را داشته باشید.ساندویج بوریتو گوشت در واقع غذایمکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد. اگر قصد دارید با مرغ این ساندویج را درست کنید طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی را مطالعه کنید
مواد مورد نیاز مواد اصلی ساندویج
*۴۵۰ گرم گوشت چرخکردهی گوساله
*۷ گرم چاشنی مخصوص تاکو
* ۴۵۰ گرم پورهی لوبیا
* ۶ عدد تورتیلای گندم، گرم
*۱ فنجان پنیر گودای رنده شده
*۴ قاشق چای خوری روغن کانولا
* خامه ترش و سس سالسا
مواد مورد نیاز پورهی لوبیا
*۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
* نصف فنجان پیاز خرد شده
*یکچهارم قاشق چای خوری نمک
*۲ حبه سیر خرد شده
*نصف قاشق چای خوری پودر چیلی
* یکچهارم قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
* ۳ فنجان لوبیا چیتی پخته
* نصف فنجان آب
*۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازهی خرد شده
* ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
مواد مورد نیاز چاشنی مخصوص تاکو
* ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
*یکچهارم قاشق چای خوری پودر سیر
* یکچهارم قاشق چای خوری پودر پیاز
*یکچهارم قاشق چای خوری پوست آسیاب شدهی فلفل قرمز
* نصف قاشق چای خوری فلفل پاپریکا
*یک و نیم قاشق چای خوری زیرهی آسیاب شده
*۱ قاشق چای خوری نمک دریایی
* ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
تمام ادویهی بالا را با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید.
طرز تهیه
یک ماهیتابهی متوسط را روی شعلهی متوسط قرار دهید؛ روغن زیتون را داخل آن بریزید تا کاملا داغ شود.
پیاز و نمک را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود – حدود ۵ الی ۸ دقیقه.
سیر، پودر چیلی، و زیره را اضافه کنید. دائما مواد را به هم بزنید تا بوی معطر ادویه به مشام برسد.
سپس، لوبیا و آب را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه بپزند.
با استفاده از پورهساز لوبیاها را بکوبید. اکنون اجازه دهید مواد به مدت ۳ دقیقهی دیگر داخل ماهیتابه بپزند. و در آخر گشنیز و آب لیمو را به مواد اضافه کنید.
دستورالعمل اصلی
گوشت گوساله چرخ شده را داخل یک ماهیتابهی بزرگ بپزید تا رنگ خام آن تغییر کند؛ سپس چاشنی تاکو را به آن اضافه کنید.
مواد را از داخل ماهیتابه در بیاورید و داخل یک بشقاب، کنار بگذارید. ماهیتابه را تمیز کنید.
حدود یکسوم فنجان پورهی لوبیا را با استفاده از قاشق در مرکز هر یک از تورتیلاها قرار دهید؛ روی لوبیا را نیز با یکچهارم فنجان ترکیب گوشت چرخ کرده بپوشانید.
در آخر، مقداری پنیر روی آن بپاشید. نان تورتیلا را از چهار طرف تا بزنید و مواد را کاملا داخل نان بپیچید.
ماهیتابهی بزرگ را روی شعلهی متوسط بگذارید، و بوریتوها را از هر دو طرف داخل روغن سرخ کنید تا قهوهای رنگ شوند. در آخر، آنها را با همراه خامه ترش و سس سالسا نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه