طرز تهیه باقالی خشک با سرکه و گلپر
طرز تهیه باقالی:باقالی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که برای دیزاین غذاها هم استفاده می شود،
مواد لازم برای ۴ نفر
- باقالی خشک ۵۰۰ گرم
- فلفل تند ۴ عدد
- سرکه ۲ قاشق غذاخوری
- گلپر ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت باقالی بازاری
- برای تهیه باقالی خوشمزه ابتدا باقالی ها را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس آنها را درون یک کاسه پر از آب می ریزیم و اجازه می دهیم یک شب خیس بخورند. این کار باعث می شود که باقالی پف کنند و حجیم تر شوند.
- پس از اینکه باقالی ها را به خوبی خیساندیم، انها را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه بزرگ می ریزیم. حالا قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه فلفل های تند را هم به قابلمه اضافه می کنیم.
- پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم باقالی ها به آرامی بپزند و طعم فلفل ها را جذب کنند. هر چقدر زمان پخت باقالی بیشتر باشد، در پایان باقالی خوشمزه تری خواهیم داشت.
- پخت کامل باقالی ها حدودا ۲ تا ۴ ساعت زمان لازم دارد که بستگی به خودمان دارد که با چه حرارتی باقالی ها را بپزیم. در صورتی که که کمبود وقت داشته باشیم و بخواهیم باقالی ها سریع تر پخته شوند می توانیم از زودپز استفاده کنیم.
- پس از اینکه باقالی نرم شدند و کاملا پختند، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. در پایان باقالی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سرکه و گلپر سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید کمی سماق قرمز هم اضافه کنید.
ارسال دیدگاه