آش آبغوره و برنج یکی از اش های مقوی و سنگین همدانی است، میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده شود، یک آش خوشمزه و خوش طعم است و میکس برنج و حبوبات و سبزیجات طعم شگفت انگیزی دارد،در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.
مواد لازم :
- آبغوره یک دوم پیمانه
- آب گوشت دو لیتر
- سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
- نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- پیاز (خرد شده) پیاز دو عدد
- روغن به میزان لازم
- برنج دو پیمانه
- لوبیاقرمز یا سفید یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیساندهاید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.آنگاه قابلمهی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائیرنگ شود.
زردچوبه، رب گوجهفرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعناداغ تزئین کنید.
ارسال دیدگاه