طرز تهیه یک شیرینی ساده برای عید نوروز

یکشنبه 22 اسفند 1400 آشپزی
shiriny

 

شیرینی بادامی یکی از شیرینی های خشک با ماندگاری بالا  مناسب عید نوروز است( البته اگر  با روغن صاف قنادی تهیه شود )  شیرینی بادامی بیشتر در قزوین تهیه می شود . شیرینی بادامی را با انواع کاتر ( قالب)می  توان تهیه کرد . شیرینی بادامی را بدون فر و همزن هم می توان تهیه کرد .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شیرینی بادامی با ما همراه باشید و همچنین  طرز تهیه شیرینی کشمشی و شیرینی میکادو که  شیرینی های ساده و خوشمزه هستند را مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی قزوین

  • پودر بادام: ۸۰ گرم
  • روغن صاف قنادی: ۱۳۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر :۱/۲ ق چای خوری
  • پودر هل :۱/۲ ق چای خوری
  • بادام: برای تزئین به مقدار لازم

    شیرینی بادامی

    شیرینی بادامی

طرز تهیه شیرینی بادامی قزوین

  1.  برای تهیه شیرینی بادامی  از پودر بادام مرغوب استفاده کنید  تا شیرینی شما خوشمزه تر شود . می توانید پودر بادام را در خانه تهیه کنید .
  2. پودر قند و پودر بادام را را داخل آسیاب ریخته و چند ثانیه آسیاب را روشن کنید تا بادام ها نرم شوند و مخلوط بادام و پودر قند یکدست شوند.این ترکیب را کنار بگذارید.
  3. برای تهیه این شیرینی  از روغن قنادی یا  روغن کاملا جامد استفاده کنید اگر روغن  شما نیمه جامد است حتما آن را به صورت صاف در بیاورید سپس استفاده کنید.
  4. روغن  صاف را داخل کاسه ریخته و با همزن برقی ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و روشن شود.
  5.  سپس مخلوط پودر قند و بادام را به روغن اضافه کنید و  دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  6. حال  آرد و بیکینگ پودر و پودر هل را را به هم مخلوط کنید و الک کنید. سپس آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود سپس کمی با نوک انگشتان  خمیر راجمع کنید. این خمیر نیاز به ورز دادن زیاد ندارد.خمیر را داخل نایلون گذاشته  و بمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
  7. حال خمیر را از یخچال  خارج کنید و بین دو پلاستیک قرار دهید و با وردنه به قطر ۱ سانت باز کنید. سپس خمیر را با کاتر دلخواه  قالب بزنید سپس روی هر شیرینی یک عدد بادام قرار دهیدو روی بادام ها با کمک برس کمی عسل بزنید .
  8. شیرینی ها را داخل سینی فر  بچینید.
  9.   حال سینی را در فر از قبل گرم شده  با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه  قرار دهید سپس با کاردک امتحان کنید وقتی از روی سینی به راحتی جدا شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن  در ظرف سرو بچینید.

برای اینکه شیرینی  بادامی عطر بیشتری داشته باشد پودر هل را خودتان در منزل تهیه کنید.
شیرینی نباید بعد از پخت بیش از حد تغییر رنگ دهد.در تهیه این شیرینی می توانید از کره استفاده کنید ولی ماندگاری شیرینی کمتر می شود.

آهن

چگونگی افزایش جذب آهن از غذا

آش دوغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا