طرز تهیه شیرینی های نوروزی (2)

دوشنبه 26 مهر 1400 آشپزی

نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه شیرینی های نوروزی جدید که می توانید درست کنید را به شما آموزش داده ایم.

شیرینی شکلاتی

  • مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 8 تا 10 دقیقه
  • میزان سرو: 4 تا 6 نفر


مواد لازم:

  • کره (نرم): 100 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • شکر قهوه ای: 40 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد: 190 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • شکلات تلخ: 45 گرم
  • شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
  • گردو و فندق (خرد شده): 50 گرم

 

طرز تهیه:

کره نرم، پودر قند و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و کمی تغییر رنگ دهد.

سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.آرد، پودر کاکائو و جوش شیرین را مخلوط کرده و به مواد رنده شده افزوده وبا لیسک هم بزنید. مواد را داخل نایلون قرار داده و به مدت 3 ساعت داخل
یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و گلوله های کوچک از خمیربرداشته و در دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یاهر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد کنید.

از مواد میانی آماده گلوله هایکوچکی برداشته و داخل حفره قرار دهید و نیمی از مغزهای خرد شده را روی آنها بپاشید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن داخل ظرف در دار نگهداری کنید.طرز تهیه رویه:

شکلات تلخ و شیر عسلی را داخل شیر جوش ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله برداشته و نیمی از مغزها را افزوده و مخلوط کنید. مواد را به مدت یک ساعت رد یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.


قرابیه شکلاتی

مواد لازم:

  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: یک پیمانه
  • روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • شکلات چیپسی سفید یا کره ای: یک دوم پیمانه
  • فندق (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • آرد: حدود 400 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم

 

طرز تهیه:

کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا نرم و کرمی شود. تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. آرد، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به طور کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی حاصل شود.

ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار دستور آرد مصرف شود. در آخر شکلات چیپسی و فندق خرد شده را نیز اضافه کنید.

از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته و در سینی با فاصله بچینید. سینی را حدود 20 دقیقه در یخچال استراحت داده و سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به
مدت 30 دقیقه بپزید.نکته:این قرابیه را می توانید بدون پودر کاکائو نیز درست کنید که در این صورت حدود 30 گرم باید به آرد دستور اضافه کنید.

به جای فندق از گردو نیز می توانید استفاده کنید.برای تهیه این شیرینی می توانید خمیر را در دست گرد کرده و در مغز مورد نظر غلتانده و بپزید.



قرابیه ارده

مواد لازم:

  • روغن مایع: یک پیمانه
  • پودر قند: یک پیمانه
  • ارده: یک پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • گردو (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • شکلات چیپسی تلخ: یک دوم پیمانه
  • آرد: حدود 400 گرم

 

طرز تهیه:

روغن مایع، پودر قند و ارده را در ظرفی ریخته با همزن دستی مخلوط کنید. وانیل،بیکینگ پودر و آرد را جداگانه مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع شده و خمیر نرمی حاصل شود.

ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار دستور، آردمصرف شود. در آخر گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را نیز اضافه کنید. از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته و در سینی فر با فاصله بچینید.

سینی را حدود 20 دقیقه در یخچال گذاشته سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.



پرن فندقی

مواد لازم:

  • کره: 150 گرم
  • پودر قند: 75 گرم
  • پودر فندق: 55 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد: 270 گرم
  • مارمالاد زردآلو: برای تزیین
  • فندق (نگینی): برای تزیین

طرز تهیه:

کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. وانیل و پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید، سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دایره 5 سانت قالب زده و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-12 دقیقه، تا وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شود، بپزید.شیرینی ها را تا سرد نشده اند از سینی خارج نکنید. پس از سرد شدن کامل، روی شیرینی ها یک لایه نازک مارمالاد زردآلو مالیده و با فندق نگینی کاملا بپوشانید.

نکته:

در صورت تمایل می توانید با شکلات تلخ روی شیرینی ها را تزیین کنید.برای ماندگاری بیشتر می توانید نیمی از کره دستور را با روغن جامد جایگزین کنید.


کوکی فندقی نوتلا

مواد لازم:

  • کره (نرم): 125 گرم
  • پودر شکر: 65 گرم
  • اسانس فندق: 4 قطره (اگر در دسترس نبود؛ وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری)
  • پودر فندق: 75 گرم
  • آرد: 100 گرم
  • آرد برنج: 15 گرم
  • نوتلا: 150 گرم
  • شکلات شیری (ذوب شده): برای تزیین
  • شکلات سفید (رنده شده): برای تزیین

 

طرز تهیه:

کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا مواد پوک و یکدست شود. سپس پودر فندق و اسانس را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

آرد و برنج را در سه مرحله کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از خمیر شیرینی داخل سینی ها،ماسوره بزنید.
سینی ها را داخل فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 25-20 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید و روی کوکی ها را با شکلات شیری ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.
نکته:
این کوکی ها بدون تزیین در ظرف دردار به مدت یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.این کوکی ها با تزیین در ظرف دردار به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشد. 

طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت

طرز تهیه شیرینی های نوروزی (1)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا