شیرینی / طرز تهیه شیرینی تاتلی ترکی

سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401 آشپزی
شیرینی تاتلی

شیرینی تاتلی , شیرینی خوشمزه شربتی است که طبع گرمی دارد این شیرینی را با یک شانه پلاستیکی  تمیز  شکل می دهند و به این شیرینی تاتلی شانه ای هم می گویند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شیرینی تاتلی با ماهمراه  باشید. همچنین طرز تهیه شیرینی اتریشی و شیرینی  پا درازی و شیرینی نارگیلی را مشاهده کنید.

تاتلی شانه ای

مواد لازم شیرینی تاتلی

  • مواد لازم برای شربت
  • آب :۴ لیوان
  • شکر: ۴ لیوان
  • آب لیمو :۶ تا ۷ قطره
  • مواد لازم برای خمیر
  • مارگارین : ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر نارگیل: ۱ قاشق غذا خوری
  • ایرمیک: ۱ قاشق غذا خوری
  • ماست: ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر شکر: ۲ قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر: ۱ پاکت ۱۰ گرمی
  • وانیل: ۱ پاکت ۵ گرمی
  • آرد :به میزان لازم (تقریبا ۲ تا سه و نیم لیوان)
  • مواد میانی
  • گردوی ریز خرد شده به میزان لازم
شیرینی تاتلی

شیرینی تاتلی

طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه

  1. برای تهیه تاتلی شانه  ابتدای ، شربت بار مخصوص این شیرینی را تهیه کنید به این صورت که  شکر و آب را داخل قابلمه بریزیدو  و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا بجوش آید . ۱۵ دقیقه بعد آبلیمو را اضافه می‌ کنیم.سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشدو شربت آماده شود سپس از روی حرارت بردارید  و کنار بگذارید تا خنک شود.
  2.  در این مرحله خمیر شیرینی تاتلی را تهیه کنید . یک کاسه بزرگ بردارید کره نرم شده و تمام مواد را به جز آرد را در کاسه بریزیدو هم بزنید تامواد  با هم ترکیب شوند سپس کم کم آرد را اضافه کنیدو ورز دهید تا خمیر شما منسجم شود و به دست نچسبد . این خمیر نرم است ولی نباید به دست بچسبد.
  3. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و روی شانه پهن کنید و بین آن گردوی خرده شده بریزید و شیرینی را ببندید و دو طرف آن را به هم نزدیک کنید و با فشار دست ببندید و یک بادام یا فندوق روی آن قرار دهید.
  4. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا  گرم شود
  5. سینی فر را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.خمیرها را  مانند عکس شکل دهید و در سینی فر بچیند و در فر  گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شود مراقب باشید شیرینی تاتلی شما نسوزد.
  6. وقتی شیرینی پخت آن را از فر خارج کنید و بلافاصله  ، شربت خنک شده را روی آن بریزد و  روی شیرینی را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید .
  7. بعد از جذب شدن شربت شیرینی تاتلی را در ظرف سرو بچینید.

کیک توت فرنگی

پخت کیک توت فرنگی

fete morghe va ademjan

فته/ طرز تهیه فته مرغ و بادمجان لبنانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا