2 طرز تهیه شیرینی بامیه ترکی

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی
شیرینی بامیه

طرز تهیه بامیه ترکی

شیرینی بامیه یک  شیرینی لذیذ و پر طرفدار مخصوص در ماه رمضان است بامیه بیشتر در  کشورهای اسلامی  تهیه میشود . بامیه به روشهای مختلف تهیه می شود در ادامه همراه آشپزی مجله دایان با طرز تهیه بامیه ترکی  و عربی با ما همراه باشید.

طرز تهیه شهد شربت بامیه:

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه :

شکر:۱ لیوان
گلوکز: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب:۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
آب :۱ لیوان

طرز تهیه شهد شربت بامیه

اول شربت بامیه را تهیه می کنیم و کنار می گذاریم .
در یک قابلمه مناسب شکر و آب را مخلوط کرده و روی شعله قرار می دهیم تا به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به جوش آمد هم نمی زنیم، شعله را ملایم می کنیم تا ریز بجوشد و قوام آید . پس از ۱۵ دقیقه گلاب و آب لیمو ترش و گلوکز را به شربت اضافه می کنیم و ۵ دقیقه که شربت جوشید و غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا ولرم شود .

طرز تهیه بامیه ترکی

طرز تهیه بامیه ترکی

طرز تهیه بامیه ترکی :

مواد لازم بامیه ترکی

آرد سمولینا: ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ:۲ عدد
روغن مایع :½ لیوان

وانیل: ½ قاشق چایخوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو ترش :۱ قاشق مرباخوری

۲ لیوان شیر: ۱ لیوان

ماست: ۱ لیوان

آرد سفید: ۴ لیوان

طرز تهیه بامیه ترکی:

– مواد خشک مانند آرد سفید و آرد سمولینا و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید  هم بزنید و کنار بگذارید

-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

-حال مخلوط آرد و بکینگ پودر را به تخم مرغ اضافه کنید و سپس شیر را به همراه ماست، روغن مایع و آبلیمو به مواد اضافه کنید.

-حال مواد را با همزن دستی هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید. حال خمیر بدست آمده را در کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون یا پارچه تمیز بپوشانیدو در جای نسبتا گرم قرار دهید تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.

 

-سپس قابلمه تفلونی را روی حرارت قرار دهید و به اندازه کافی روغن در آن بریزید ( بامیه ها در روغن شناور باشد )و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.

-خمیر استراحت کرده را داخل قیف بریزید و به صورت حلقه ای در روغن داغ شده بریزید و اجازه دهید تا بامیه ها پف کنند ودو طرف آن سرخ شوند.

-بعد از سرخ شدن آن ها را داخل توری فلزی قرار دهیدتا روغن اضافه آن خارج شود.یا روی دستمال تمیز قرار دهید .
سپس بامیه ها را داخل شربت بار سرد قرار دهید تا شربت جذب بامیه ها شود .

-سپس بامیه ها را با کفکیرسوراخ دار از شهد خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.

 

رنگینک گردو وخرما

طرز تهیه رنگینک گردو وخرما

همبرگر خوشمزه در خانه

همبرگر خوشمزه در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا