طرز تهیه شیرینی المانی

سه‌شنبه 25 آبان 1400 آشپزی
شیرینی المانی

یکی از معروفترین شیرینی هایی که توی عید ما اون رو به وفور تو خونه های بستگانمون می بینیم شیرینی المانی یا مشهدی و بقیه اسم هایی که روش گذاشته شده است!

این شیرینی با بافت کره ای و بیسکوئیتی که داره هم طعم خوبی داره و هم موندگاری بالایی داره. که خب اون رو یکی از گزینه های انتخابی خیلی از ما می کنه.

معروف بودن این شیرینی به دلیل وجود یک لایه با سس رنگی و طعم داره که می تونه از مربا،مارمالاد و یا بریلو و یا حتی عسل پر شده و چهره اون رو زیباتر و جذاب تر می کنه.

در ادامه طرز تهیه شیرینی المانی رو با هم می بینیم .

مواد لازم:

  • پودر قند: 100 گرم
  • روغن جامد: 300 گرم
  • شربت بار یا عسل گرم: 60 گرم
  • شیر: 60 گرم
  • وانیل: مقداری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: 600 گرم
  • مارمالاد یا ژله مغزی: به مقدار لازم
  • پودر نارگیل و کنجد: به مقدار لازم (جهت تزیین)

 

طرز تهیه شیرینی المانی:

ابتدا روغن و پودر قند را بزنید تا نرم و سبک شود. به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید (نباید مواد را زیاد هم بزنید.

در حد مخلوط شدن و یکدست شدن) سپس آرد را افزوده و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم بزنید نه بیشتر.

خمیر کمی حالت چسبنده دارد که با قرار گرفتن در یخچال از حالت چسبندگی خارج می شود.

خمیر را داخل نایلون ریخته و در یخچال به مدت دو تا سه ساعت گذاشته تا خنک شود. سپس خمیر را مابین دو نایلون به ضخامت 2 میلی متر باز کرده و کاتر بزنید.

برای قالب زدن هم می توانید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیر بریزید (به مقدار خیلی کم).

در سینی خمیر کاتر زده شده را چیده و با حرارت 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.

(البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فرها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد.

دستور پخت کیک انجیر و ماست

بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذشته و رویش را تزیین نمایید. با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه می شود. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

نکته:

این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد، جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.

اگر این خمیر را ورز دهید سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود.

برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم می توان استفاده کرد. فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد.

برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت.

حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکوییت ها برود.

با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است. از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد.

برای راحتی کار، نیمی از بیسکویت ها را در سینی بچیینید. به طوری که سمت کف آن رو به بالا باشد. مارمالاد را در قیف ساده ریخته و سر آن را خیلی ظریف ببرید.

حالا روی هر کدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید. نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید. به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود.

شیرینی آلمانی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود.

وعده پرکالری

یک وعده پرکالری

ژله با پاستیل

ژله با پاستیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا