شامی کباب اصفهانی داری طعم ملس است و جزء غذاهای سنتی اصفهان است که این غذا را با زردک تهیه می کننداین شامی خوشمزه را هم در فر و هم در تابه تهیه می کنند. شما در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شامی کباب اصفهانی با ما همراه باشید. همچنین در بخش آشپزی طرز تهیه کوکواسفناج خوشمزه و کوکو کدوی رژیمی را ببینید.
مواد لازم برای تهیه شامی کباب اصفهانی :
- سرکه: به میزان کم
- آب :1 استکان
- شیره انگور: 150 گرم
- نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین :به میزان لازم
- آرد نخودچی: 125 گرم
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- هویج پخته و رنده شده :3-4 عدد
- گوشت چرخ شده : 500 گرم
طرز تهیه شامی کباب اصفهانی در تابه و فر
- برای تهیه شامی اصفهانی یک کاسه بزرگ بردارید و گوشت چرخ شده , نمک، زردچوبه، پیاز و زردک( هویج) آبپز شده را در آن بریزد و هم بزنید و با دست خوب ورز دهید.
- سپس آرد نخودچی را کم کم به مخلوط گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه شامی سفت شود. مایه شامی را به مدت 30دقیقه درفریز قرار دهید .
- حال از مایه شامی به اندازه گردو بردارید و به شکل سوسیس حالت دهید و در تابه چرب شده و داغ شده سرخ کنید.
- شامی سرخ شده را کف تابه بچینیدو شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط کنید) را روی شامی ها بریزیدو روی حرارت کم قرار دهید تابه مدت 30 الی 45 بپزد و شهد به خورد شامی ها برود سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
- اگر می خواهید شامی ها را در فر تهیه کنید پس از بیرون آوردن مواد شامی از فریزر آن ها را به شکل سوسیس کوچک فرم دهید ( سعی کنید شامی ها یک اندازه باشند )سپس در سینی فر چرب شده بچینید. سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهیدتا شامی کباب ها بپزد.
- درب سینی فر حاوی شامی ها را با فویل بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید بعد از نیم ساعت پختن فویل را بردارید و شیره انگور، آب و سرکه را مخلوط کرده و روی شامی ها بریزید، سپس سینی فر را 15 دقیقه دیگر، در فر قرار دهید تا سس به خورد شامی ها برود.
- شامی پخته شده در فر خوشمزه تر است و نوش جان
ارسال دیدگاه