سوپ پیاز فرانسوی

دوشنبه 15 آذر 1400 آشپزی

سوپ پیاز فرانسوی

درست کردن این سوپ بعد از یک روز کاری پر ماجرا بسیار ساده است. طعم این سوپ آنقدر خوب است، که شما را به یاد غذاهای رستوران می اندازد.

مواد لازم:

 

  •     آب 5 لیوان
  •     پیاز ۲ عدد
  •     کره ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر.خرد شده ۲ عدد
  •     سس ورچستر شایر ۱ عدد
  •     پنیر سوئیسی ۱ لیوان
  •     نان تست ۴ برش 
سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی

   طرز تهیه:

1. پیاز و کره را درون ماهی تابه قرار داده و با حرارت متوسط پیازها را سرخ می کنیم تا ترد شوند.سیر.را اضافه می کنیم و بمدت 1 تا 2 دقیقه حرارت می دهیم (مراقب باشید سیرها نسوزند).

2. آب(ترجیحاً آب گوشت) و سس “ورچسترشایر” را اضافه بکنید.

3. بگذارید بمدت یک دقیقه بجوشد. کاسه هایی که برای پذیرایی لازم دارید را آماده کنید.به اندازه یک دهم پیمانه، پنیر در ته هرکاسه بریزید،کاسه ها را با سوپ پر کنید و کنار بگذارید.

4. نان تست را بر روی آنها بگذارید و سپس یک دهم پیمانه پنیر سوئیسی بر روی آن بریزید. گریل فر را روشن کرده و آن ها را تا پنیر آب شود در فر قرار دهید. سوپ را سریعاً سرو کنید .مراقب باشید،کاسه ها داغ  هستند.

منبع : برترینها

طرز تهیه زولبیاهای خوشمزه‌ی ماه رمضان

ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا