سوپ بهاری

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی

سوپ بهاری

بهار است و مخصوصا در اردیبهشت ماه قرار داریم. ماه، ماهِ هنرنمایی و استفاده از زیبایی هاست. در این مطلب طرز تهیه سه نوع سوپ بهاری را به شما آموزش داده ایم که با آنها روزهای بهاری تان را دلنشین تر کنید.

سوپ چغاله بادام

 

مواد مورد نیاز:

  • چغاله بادام (نگینی خرد شده): 150 گرم
  • فلفل دلمه ای (خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • کلم بروکلی (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • سیر (ساطوری خرد شده): 1 حبه
  • آرد: 2 قاشق سوپخوری
  • آب مرغ: 2 پیمانه
  • پنیر پارمزان: 2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • کره: 50 گرم
سوپ چغاله بادام

سوپ چغاله بادام

روش پخت:

1. چغاله را نگینی خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای و کلم بروکلی درون دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید.

2. پیاز را داخل تابه ای به همراه کره تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کرده و چند ثانیه دیگر تفت دهید.

3. آرد را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود؛ ولی تغییر رنگ ندهد. سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده و هم زده تا گلوله ای از آرد نماند. وقتی مایه یکدستی حاصل شد، آن را از صافی رد کرده تا سیر و پیاز جدا شود.

4. مخلوط چغاله، کلم و فلفل دلمه ای را به مایه اضافه کرده و مجدد روی حرارت قرار دهید.

5. نمک، فلفل و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید، پس از 20 دقیقه از روی حرارت برداشته و درون ظرفی ریخته و سرو کنید. (می توانید در هنگام سرو مقداری خامه به سوپ اضافه کنید.)

 

سوپ عدس

مواد مورد نیاز:

  • عدس قرمز: 1 پیمانه
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • کره: 50 گرم
  • سیر (له شده): 4 حبه
  • بلغور گندم: یک سوم پیمانه
  • برنج نیم دانه: یک سوم پیمانه
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پابریکا: به میزان لازم
  • قرص عصاره مرغ: 1 عدد
  • نعنا خشک: 1 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری

 

روش پخت:

1. پیاز را درون تابه ای با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک شود.

2. سیر، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل قرمز و پابریکا را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید.

3 بلغور گندم، برنج، 6 پیمانه آب، عصاره مرغ، نعنا و پودر آویشن را به مواد اضافه کنید. پس از این که برنج نیم پز شد، عدس قرمز را افزوده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.

4. در صورت تمایل سوپ را با گوشت کوب برقی له کنید تا صاف و یکدست شود. بعد آن را در ظرفی بریزید و با پابریکا تزیین و سرو کنید.

 

سوپ پایلا

مواد مورد نیاز:

  • برنج (خیس شده): 1 پیمانه
  • آب گوشت: 1 لیتر
  • آرد: 2 قاشق سوپخوری
  • آب: 1 پیمانه
  • نعنا (ریز خرد شده): 50 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • ماست: 1 پیمانه
  • کره: 25 گرم
سوپ بهاری

سوپ بهاری

روش پخت:

1. برنج را به همراه آب گوشت به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.

2. درون ظرفی آرد و آب را با هم مخلوط کنید و به برنج بیفزایید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

3. نعنا را درون تابه ای با کره تفت دهید و به مواد بیفزایید.

4. زرده تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده، سپس آن را به مواد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا جا بیفتد. سپس آن را داخل ظرفی بریزید و با آب لیمو ترش سرو کنید.

 

چیکن پارمسان

دستور پخت کتلت فلفل قرمز با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

کتلت سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا