سبزی پلو باماهی عید

پنج‌شنبه 7 بهمن 1400 آشپزی

 

سبزی پلو باماهی عید

حال و هوای بهار نزدیک است. این حال و هوا مارا به یاد سبزی پلو با ماهی شب عید می اندازد.در اینجا به شما روش پخت یک سبزی پلو با ماهی لذیذ را آموزش داده ایم. در ای نوع غذا هرنوع ماهی که بخوایید میتوانید استفاده کنید.

 

این مواد برای 4 تا 5 تکه ماهی است.

  • پیاز 1 عدد
    فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
    تخم گشنیز کوبیده شده، پودر سیر، پودر زنجبیل از هر کدام 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چای خوری
    نمک 2 قاشق چای خوری
    آبلیموی طبیعی 3-2 قاشق غذاخوری
    آرد به میزان لازم
    قرص عصاره زعفران 1 عدد
    روغن سرخ کردنی به میزان لازم

    سبزی پلو باماهی عید

    سبزی پلو باماهی عید

روش تهیه ماهی سرخ کرده رستورانی و خوشمزه

در ابتدا ماهی ها را با دم کرده زعفران به خوبی ماساژ دهید و 10 دقیقه کنار بگذارید. (یادتان باشد زعفران قرار است به خورد ماهی برود، نه پیاز و مواد دیگر! برای همین مستقیم باید به گوشت ماهی زده شود! این اولین نکته!)

حالا در طرفی جداگانه پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد کنید.

سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل و پودر سیر را به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کرده و خوب چنگ بزنید. (دقت کنید که این کار مخصوص سرآشپزان حرفه ای است که کسی به شما نمی گوید؛ در واقع چنگ زدن مواد باعث بیرون آمدن عصاره پیاز و فلفل دلمه ای شده و گوشت ماهی را به شدت لذیذ و خوشمزه خواهد کرد.) در حدی مواد را چنگ بزنید که احساس کنید پیازها منعطف شده و دیگر ترد نیستند.

حالا این مواد را روی تکه های ماهی که روی آن زعفران ریخته اید، بریزید و همه جای آن را بپوشانید.
سپس روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید. (این مواد تا یک روز در یخچال ماندگاری دارد.)
در آخر، نیم ساعت قبل از سرخ کردن، آبلیمو را روی مواد بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

 


حالا وقت سرخ کردن است:

مقدار مناسبی از آرد را بردارید و در ظرفی بریزید.
قرص عصاره زعفران را پودر کرده و به آن اضافه کنید.
مقداری پودر سیر، زنجبیل، نمک، فلفل سیاه و قرمز به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
حالا ماهی ها را به خوبی از مواد جدا کنید و در این آرد بغلتانید.
روغن را درون تابه ریخته و اجازه دهید به خوبی گرم شود و سپس ماهی ها را از سمت گوشت درون روغن بخوابانید تا سرخ شود.
حتما اجازه دهید یک طرف به خوبی سرخ شود و سپس آن را برگردانید تا روی دیگر سرخ شود.
نکته آخر: ماهی سرخ کرده نیازی به مایه تخم مرغی ندارد، چراکه ماهی ترد و خوشمزه شما بوی کتلت خواهد گرفت!

سبزی پلو باماهی عید

سبزی پلو باماهی عید

سبزی پلو را چگونه درست کنیم؟
سبزی پلوهای رستورانی نیز عطر مخصوصی دارند که هم نشان از ترکیب صحیح سبزی آن دارد و هم قلق های پختی که مثل یک راز است! در ادامه روش تهیه یک سبزی پلوی معطر و خوشمزه را بخوانید.

شما می توانید از ترکیب سبزی پلو آماده استفاده کرده و یا مواد را با نسبت های زیر آماده کرده و خودتان آن را خرد کنید.

 

سبزی پلو باماهی عید

سبزی پلو باماهی عید

 

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو

  • برنج نیم کیلو
    سبزی سبزی پلو 500 گرم
    (شوید 200، جعفری 120 ، تره 80، گشنیز 80، شمبلیله 20، سیر 3 حبه)
    نمک و روغن خوراکی به میزان لازم
    بوته سیر 1 عدد
    چوب دارچین 1 عدد
    روش پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی
    سبزی پلو با ماهی مجلسی

 

روش دم کردن سبزی پلو

  • برنج را با نمک چند ساعتی بخیسانید.
    سبزی ها را با چاقوی تیز یا دستگاه به خوبی ریز کنید.
    بهترین روش پخت برای سبزی پلو که این است که آب را در قابلمه به جوش آورید.
    سپس سبزی را به آن اضافه کرده تا یک قل بزند. (در این حین مدام کف روی سبزی را بگیرید.)
    بعد از اینکه سبزی ها یک جوش خوردند، برنج را به همراه یک تکه دارچین به قابلمه اضافه کنید.
    وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. (نگران هدر رفتن سبزی ها نباشید، مقدار خیییلی کمی از سبزی ها خارج می شوند!)
    کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظرتان را بچینید. (پیشنهاد ما گذاشتن دو لایه برگ کاهو است.)
    سپس یک لایه نازک برنج بریزید و یک بوته سیر را با پوست، به صورت عرضی برش دهید و قسمت انتهایی را وسط قابلمه قرار دهید. (طوری که ریشه بوته سیر زیر باشد.) با این کار عطر ملایمی از سیر درون برنج می پیچد و مزه بهشتی به آن می بخشد.
    حالا بقیه برنج را به همراه تکه دارچینی که اضافه کرده بودید، درون قابلمه ریخته و درب آن را ببندید.
    پس از آنکه بخار برنج بلند شد، کمی آب و روغن به برنج اضافه کنید و اجازه دهید برنج به خوبی دم بکشید.
    نکته: لطفا به سبزی پلو زردچوبه اضافه نکنید تا رنگ سبز زیبای آن خراب نشود!

 

 

 

نکته بعدی: در انتهای پخت مقداری از برنج را می توانید با دم کرده زعفران مخلوط کرده و روی دیس برنج بریزید.

سخن آخر
حتما پیشنهاد می کنیم با این دستور سبزی پلو با ماهی شب عید خود را تهیه کنید و مشتر

kake zhlei

کیک ژله ای/ طرز تهیه کیک خوشمزه با پودر ژله پرتقال

sohan

سوهان / طرز تهیه سوهان فوری با ارده و عسل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا