سالاد کینوا

پنج‌شنبه 25 آذر 1400 آشپزی
سالاد کینوا

 

وب سایت آشپزباشی: کینوا خواص فوق العاده ای داره و خیلی سبک تر و خوش هضم تر از برنجه .برای کسانی که رژیم غذایی دارن و تصمیم گرفتن گیاهخوار بشن، کینوا یه انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته.

کینوا برای آسیب های کبدی و همین طور مشکلات گوارشی خیلی مفیده، در عین حال چون پروتئین بالایی داره، احساس سیری ایجاد می کنه و جلوی پرخوری رو می گیره. پس اگه تصمیم دارین میزان کالری مصرفی تون رو کنترل کنید، از این دانه اعجاب انگیز بیشتر استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     کینوا 1/2 لیوان
  •     قارچ۱ کیلوگرم
  •     لوبیا چیتی۲۰۰ گرم
  •     گشنیز۱۰۰ گرم
  •     خیار شور۱۰۰ گرم
  •     ذرت۲۰۰ گرم
  •     آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
  •     نمکبه میزان لازم
  •     فلفل سیاهبه میزان لازم
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

 

 سالاد کینوا

سالاد کینوا

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی:

1. کینوا رو با یک لیوان آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

2.  قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.

3.  لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).

4.  از ذرت کنسروی استفاده کنید.

5.  گشنیز رو شسته و خرد کنید.

سالاد کینوا

سالاد کینوا

طرز تهیه:

1.   کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!

 

لقمه های عصرانه

شوید پلو با میگو

شوید پلو با میگو

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا