سالاد فرانسوی/ طرز تهیه سالاد نیکویز خوشمزه

چهارشنبه 18 آبان 1401 آشپزی
salade nikoyz

سالاد نیکویز سالاد خوشمزه و مقوی فرانسوی هست که با تخم مرغ و فیله ماهی و سبزیجات تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سالاد نیکویز فرانسوی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه سالاد ماکاونی با تن ماهی و سالاد بادمجان عربی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد نیکویز

  •  تخم‌مرغ: 4 عدد
  • سیب‌زمینی : 100 گرم
  • لوبیا سبز: 100 گرم
  •  سرکۀ بالزامیک: 2 قاشق سوپ خوری
  •  خردل: 1 قاشق چای خوری
  •  سیر: 2 حبه
  •  شکر: کمی
  • روغن زیتون: 100 میلی لیتر
  •  کاهو و خیار: به میزان لازم
  •  فیلۀ ماهی کولی: 6 عدد
  •  زیتون سیاه: 12 عدد
  •  جعفری خرد شده: 1/4 لیوان
سالاد نیکویز

سالاد نیکویز

نکات مهم  برای آب پز کردن  تخم مرغ

  1. برای تهیه تخم مرغ آب پز حتما باید از تخم مرغ تازه استفاده کنید .  یک راه شناخت تخم مرغ تازه این است که  تخم مرغ را در آب بیندازید اگر تخم مرغ شناور نشود و ته ظرف برود هنوز تازه است.
  2. قبل از پخت تخم مرغ آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد .
  3. آب را داخل قابلمه بریزیدکمی نمک به آن اضافه کنید  و بعد تخم مرغ ها را به آرامی در آب قرار دهید و  قابلمه را روی اجاق بگذاریدتا  بجوشد.
  4. در صورتی که تخم مرغ عسلی می خواهید ، بعد از به جوش آمدن آب، قابلمه را تا پنج دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
  5. بعد از  5 تا 6 دقیقه  جوشیدن  سفیده تخم مرغ تقریبا می‌پزد اما زرده آن نرم می‌ماند
  6. بعد 7دقیقه، سفیده تخم مرغ کاملا سفت می‌شود اما زرده حالت کرمی‌اش را از دست نمی‌دهد.
  7. بعد از هشت دقیقه، زرده شروع به سفت شدن می‌کند.
  8. بعد از گذشت ۹ دقیقه، زرده و سفیده تخم‌مرغ شما کاملا سفت می‌شود.
  9. پس از جوشیدن آب حرارت را خاموش کنید و تخم مرغ‌ها را درون آب سرد بیندازید و بعد از چند دقیقه پوست تخم مرغ‌های آب پز شده را بگیرید.
  10. بعد از پوست گرفتن تخم مرغ ها می توانید آن را مصرف کنید یا تا فردا درون یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه سالاد نیکویز

  1.  برای تهیه سالاد نیکویز تخم‌مرغ‌ها را  آبپز کنید به روشی که در بالا توضیح دادیم .
  2. سپس پوست تخم مرغ ها را بگیرید و کنار بگذارید.
  3.  سیب‌زمینی‌ها راخوب بشوییدو با آب و نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آبپز شود مراقب باشید سیب زمینی له نشود.  . در 2 دقیقۀ آخر پخت سیب زمینی ها لوبیا سبز نصف شده را هم اضافه کنید.
  4. لوبیا سبز ها را از آب جوش خارج کنید و  در آب یخ زده بیندازید.سپس آبکش کنید و کنار بگذارید
  5. وقتی که سیب‌زمینی‌ها  سرد شدند پوست آنها رابگیرید ، آنها را نصف کنید، یابه  چهار قسمت تقسیم کنیدو کنار بگذارید.
  6.  حال یک کاسه مناسب بردارید سرکه بالزامیک، خردل، سیرله شده، شکر، نمک دریایی و فلفل سیاه را  در آن بریزید و با هم ترکیب کنید. به تدریج روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس شما غلیظ شود.
  7. تخم‌مرغ‌ها آبپز شده را  به چهار قسمت تقسیم کنید.
  8. یک ظرف سرو بدارید و کاهو  و خیارخرد شده را در ظرف بریزید و پهن کنید سپس تخم مرغ، سیب‌زمینی، لوبیا، ماهی، زیتون و جعفری را به ترتیب روی کاهو بچینیدو سس را روی مواد بریزیدو به آرامی ترکیب کنید. سالاد نیکویز شما آماده هست نوش جان .

 

morghe torshe

مرغ ترش/ طر تهیه مرغ ترش با لواشک

cake makarony

کیک ماکارونی/ طرز تهیه کیک ماکارونی در فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا