رول دارچینی

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
رول دارچینی

در این مطلب طرز تهیه رول دارچینی را به شما آموزش داده ایم که می توانید جایگزین زولبیا و بامیه کنید.

 

رول دارچینی

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 4 پیمانه
  • کره (ذوب شده): 6 قاشق سوپخوری
  • شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه
  • شیر: سه چهارم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
  • مایه خمیر فوری: 1.5 قاشق چایخوری
  • آب گرم: یک چهارم پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن مایع: 1 قاشق سوپخوری

مواد مورد نیاز درونی:

  • گردو: یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای: 2 قاشق سوپخوری
  • شکر دانه ریز: 2 قاشق سوپخوری
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری

 

رول دارچینی

رول دارچینی

روش پخت رول دارچینی:

1. شیر (آن را داخل شیرجوشی گرم کنید؛ زمانی که اطراف ظرف حباب درست شد، مرتب هم بزنید تا ته نگیرد، بعد کنار بگذارید تا ولرم شود)، آب گرم، مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری شکر دانه ریز را با هم مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کف کرده و مایه خمیر به عمل بیاید.

2. بقیه شکر دانه ریز، کره، آرد، نمک، اسانس وانیل و تخم مرغ را به مخلوط مایه خمیر افزوده و با استفاده از قاشقی هم بزنید تا مخلوط شود. سپس به وسیله دست به مدت 10 دقیقه (یا با دور پایین همزن برقی کمتر از 10 دقیقه) ورز دهید تا زمانی که نرم شود.

3. خمیر را به شکل توپ در آورده و داخل کاسه ای که با روغن مایع چرب شده، قرار دهید. بعد روی آن را با حوله ای پوشیده و حدود 3 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

4. برای تهیه مواد میانی؛ گردو (از قبل در مقداری آب خیس شده پوست کنده و از وسط نصف شده را داخل تابه ای داغ بریزید تا تفت داده شود. همچنین می توانید مقداری روغن زیتون به بادام اضافه کنید. بعد بگذارید تا سرد شود و آن را ریز خرد کنید)، شکر قهوه ای، شکر دانه ریز و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

5. با مشت باد خمیر را خالی کرده سپس با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 3 میلی متر به شکل مستطیل باز کنید.

6. مخلوط گردو را روی خمیر پهن کرده و نوارهایی به عرض 3.5 سانتی متر از آن برش بزنید.

7. دو طرف هر نوار را رول کنید و با انگشت پایین خمیر را به شکل قلب در بیاورید. بعد آن را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب و کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

8. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.

رول دارچینی

رول دارچینی

 

کوفته ترکی ایزگارا

کوفته ترکی ایزگارا

قیمه کاسالین

قیمه کاسالین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا