دو پیازه/ طرز تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

یکشنبه 27 تیر 1400 آشپزی
dopyaze morge va sybzaminy

 در تهیه دو پیازه علاوه بر سیب زمینی می توان از گوشت مرغ، میگو، گوشت قرمز و مواد دیگر نیز استنفاده کرد که روش تهیه هر کدام از آنها متفاوت است، اکنون در این بخش آشپزی مجله دایان  می خواهیم روش طبخ غذای شیرازی دوپیازه با استفاده از سیب زمینی و مرغ را در اختیارتان قرار دهیم که امیدواریم بعد از یادگیری آن را در منزل تهیه کنید و کنار خانواده لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی

  • سینه مرغ ریز خرد شده   به مقدار لازم
  • پیاز متوسط  ۲ عدد
  • آب  1/2 لیوان
  • نمک، فلفل سیاه ،زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  • سیب زمینی بزرگ 2 عدد
  • روغن به میزان لازم

    دوپیازه مرغ و سیب زمینی

    دوپیازه مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه  دوپیازه مرغ و سیب زمینی

  1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را به صورت تکه های کوچکی برش بزنید و سرخ کنید، سپس کمی نمک بزنید و آن را کنار بگذارید.
  2. در مرحله بعدی، پیاز ها را نیز به شکل نگینی خُرد کرده و سرخ نمایید. اکنون مرغ هایی را که به صورت تکه های کوچکی ریز کرده اید را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و نمک و ادویه جات مختلف را به آن اضافه نمایید.
  3. سپس نصف لیوان آب بریزید و بگذارید ظرف حاوی محتویات مرغ و پیاز مدتی را با شعله ملایم بجوشد تا پخته شود. بعد از بخار شدن آب و زمانی که مرغ پخته شده و آماده شد، سیب زمینی هایی را که قبلا سرخ کرده و آماده کرده اید را اضافه کنید و مخلوط را کمی هم بزنیددر صورت تمایل می توانیدآب لیمو یا پودر لیمو عمانی اضافه کنید ، سپس آن را به همراه سبزی و یا خیار شور  سرو نمایید.دوپیازه مرغ و سیب زمینی  برای وعده نهار یا شام غذای مناسب است

 

نوش جان

طرز تهیه خورش انار

طرز تهیه کیک هویج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا