دونات/ طرز تهیه دونات گوشت بدون فر

جمعه 21 بهمن 1401 آشپزی
دونات گوشت

دونات گوشت فینگر فود خوشمزه که با سس های مختلف طعم بی نظیری دارد، دونات به صورت شیرین و شور تهیه می شود و انواع مختلف دار دونات مرغ  دونات پیتزایی و دونات سبزیجات و دونات شکلاتی  که در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دونات  گوشت با ما همراه باشید.

طرز تهیه دونات گوشت بدون فر

  • آرد سفید: به مقدار لازم
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب گرم: یک لیوان 
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه: یک عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • نمک، فلفل: به مقدار لازم
  • آویشن و پودر سیر: به مقدار لازم
  • ژامبون گوشت: به مقدار لازم برای خوش طعم شدن دونات
  • روغن: ۱/۴ لیوان 
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
دونات گوشت

دونات گوشت

طرز تهیه طرز تهیه دونات گوشت

  1. برای تهیه دونات گوشت ابتدا در یک ظرف یک قاشق  غذاخوری خمیر مایه، یک قاشق  غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم  را با هم ترکیب کنید. سپس روی ظرف را ببندید تا به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند و خمیر مایه عمل بیایدو پف کند.
  2.   حال آرد الک شده را به خمیر  مایه  اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیر نرم و منسجمی بدست آید.
  3. خمیر را دایره کنید و در یک کاسه چرب شده قرار دهیدو روی آن را  بپوشانید تا خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود .
  4. تا خمیر استراحت می کند مواد میانی دونات گوشت را آماده کنید.
  5.  ژامبون را نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید چون باید با خمیر ترکیب شود.
  6.  حال  یک ماهیتابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.سپس پیاز نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و اجازه هید تا پیاز تفت بخورد و طلایی شود، گوشت چرخ کرده را اضافه کنیدو تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد ، مقداری آویشن، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. یک قاشق رب گوجه فرنگی به گوشت  اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شودمقدار کمی آب به گوشت چرخی اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن جمع شود و به روغن بیفتد مواد را کنار بگذاریدتا خنک شود.
  7. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجم آن 2 برابرشد خمیر را کمی ورز دهید تا هوای آن خارج شود.
  8. خمیری را از که حجم آن دو برابر شده، برای چند دقیقه ورز بدهید. برای طعم دار شدن خمیر، ژامبونی که خرد کردید را به خمیر اضافه کنیدو ورز دهید تابا هم مخلوط شود.
  9.  خمیر را روی سطح تخته پهن کنید و  به اندازه یک نارنگی  از خمیرجدا کنید. حال خمیر را به صورت دایره پهن کنید مقداری مایه گوشت وسط این خمیر قرار دهیدو کناره‌های خمیر را  به سمت وسط جمع کنید.  خمیر را طوری روی گوشت‌ها بکشید که یک دایره کوچک در وسط دونات را خالی بماند و گوشت را از وسط دونات مشخص شود. سپس با دست دونات را کمی پهن کنید .
  10. بعد از این که همه دونات‌ها را آماده کردید،  یک تابه نجسب گود بردارید و تا  نیمه از روغن پر کنید. سپس آن را با شعله ملایم روی گاز قرار دهید تا داغ شود. بعد ، دونات‌ها را از سمتی که گوشت آن مشخص است روی حرارت قرار دهید تا سرخ شود .
  11. دونات گوشت سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .
  12. این دونات‌های خوشمزه را  با سس کچاپ  یا سس تند میل کنید .
املت تن ماهی

دستور پخت املت تن ماهی با سیب زمینی

nan tabe

پخت نان تابه ای خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا