دلمه / طرز تهیه دلمه کدو سبز خوشمزه

پنج‌شنبه 22 اردیبهشت 1401 آشپزی
dolme kado

دلمه کدو سبز جزء دلمه های سبک و رژیمی است و با نان یا برنج سرو می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دلمه کدو سبز با ما همراه باشید. همنین طرز تهیه کدو بره گیلانی  و کوکو کدورژیمی و  دلمه فلفل و دلمه پیاز خوشمزه را مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه دلمه کدو سبز

  • کدو سبز: ۶ عدد
  • گوشت چرخی: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • سیر: ۲ حبه
  • استاک گوشت : ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • برنج: ۱ پیمانه
  • سبزی دلمه :۱/۴ پیمانه
  • سرکه: به مقدار لازم
  • شکر: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
دلمه کدو سبز

دلمه کدو سبز

طرز تهیه دلمه کدو سبز با گوشت چرخ کرده

  1.  برای تهیه کدو سبز ابتدا کدو ها را  بشورید و پوست آنها را بگیرید یا با چنگال  روی کدو خط بندازید .و بعد کدو ها را 2 تا 3 قسمت کنید و اگر کدو خیلی ریز بود لازم نیست خرد کنید. سپس داخل کدو ها را با قاشق مربا خوری خالی کنید.
  2. برنج را به مدت 1 ساعت خیس کنید سپس در آب جوش بجوشانیدتا نیم پزشود. سپس آبکش کنیدو کنار بگذارید.
  3. یک تابه بردارید روی حرارت قراردهید تا گرم شود مقداری روغن در آن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیره له شده و زرد چوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد گوشت چرخی را اضافه کنید و تفت دهید تا  رنگ گوشت تغییر کند به مواد نمک و فلفل و  سبزی دلمه  و رب گوجه فرنگی  و برنج آبکش شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا خامی رب گرفته شود  و مواد را از روی حرارت بردارید.
  4. در  این مرحله کدو ها خالی شده را با مواد گوشتی پر کنید و سر آنها را صاف کنید و یک گوجه فرنگی حلقه شده روی دلمه ها  قرار دهید.
  5. یک قابلمه مناسب بردارید و مقداری روغن در آن بریزید و یک قاشق رب گوجه فرنگی  به آن اضافه کنید و تفت دهید سپس استاک گوشت را با آب مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  6. سپس دلمه کدو سبز را به آرامی داخل سس بچینید و درب قابلمه را بگذارید تا دلمه ها به مدت  ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد .در نیم ساعت  آخر پخت سرکه و شکر را به دلمه کدو اضافه کنید  و اجازه دهید سس غلیظ شود سپس  از روی حرارت بردارید و به همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

نکته:

  1.  دلمه کدو سبز را  می توان در فر نیز تهیه کرد به این صورت که دلمه ها در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن فویل بکشید ودر فر قرار دهید  تا مواد پخته شود
  2. سبزی دلمه عبارت است ترخون، گشنیز، نعنا و جعفری است
moraba mive nastaran

مربا/طرز تهیه مربای میوه نسترن

sambose asfenaj

سمبوسه/ طرز تهیه سمبوسه اسفناج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا