دستور پخت پیتزا چیکن آلفردو

دوشنبه 17 بهمن 1401 آشپزی
پیتزا

مواد لازم برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو

سینه مرغ بدون استخوان:1 عدد

قارچ: 300 گرم

پنیر پیتزای موزارلا: 200 گرم

پنیر پیتزای پارمزان: 50 گرم

سیر :3 جبه

فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری

پودر آویشن1 قاشق چایخوری

جوز هندی:1 قاشق چایخوری

زیتون حلقه شده :به مقدار لازم

ریحان:30 گرم

 برای تهیه  سس آلفرد: سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید سپس 3 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی آرد را تفت داده و  جوز هندی، آویشن، نمک و فلفل و خامه و شیر را به مواد اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.  پنیر موازارلا و  پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

  •  برای پخت پیتزا فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاسه آب در کف فر قرار دهید.
  • برای تهیه پیتزا  چیکن آلفردو ابتداخمیر پیتزا که از قبل آماده کردید را در سینی فر قرار دهید.سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. هر قسمت خمیر باز شده را روی سینی فر  قرار دهید . روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید که خمیر خیلی باد نکند. سپس خمیر را به مدت 7 دقیقه در فر بپزد.
  • حال سینه مرغ را به نوارهای باریکی برش داده و با نمک و فلفل و  جوز هندی پودر آویشن  آن را مزه دار کرده و با یک قاشق کره یا روغن زیتون، مرغ را در تابه کمی تفت دهیدتا بپزد.و کنار بگذارید.
  • قارج ها را ورقه خرد کنید  و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید و کنار بگذارید
  • نان پیتزا را از فر خارج کنید و روی خمیر را کمی پنیر پیتزا ریخته.  سینه مرغ پخته شده ، قارچ، برگ های ریحان و زیتون حلقه شده را روی نان پیتزا ریخته و سس آلفردوی غلیظ را روی سطح پیتزا پخش کنید. لبه های پیتزا را با مخلوط آرد و آب که قبلا تهیه کرده اید رومال کنید. مجددا سینی را در فر قرار دهید تا حدود 8 دقیقه پیتزا بپزد.

 

 

 

پیتزا چیکن آلفردو

پیتزا چیکن آلفردو

torshe haft bijar

ترشی/ طرز تهیه ترشی هفت بیجار با ادویه مخصوص

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی/ طرز تهیه شیرینی گردویی با خرده کیک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا