
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد: ۲ و 1/4 پیمانه
مخمر: ۱ بسته
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا :
برای تهیه این خمیر ابتدا نمک، مخمر و یک و 1/4 پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط میکنیم وآب گرم و روغن مایع را به مواد اضافه میکنیم و با همزن برقی با دور پایین ۳۰ ثانیه هم میزنیم.حالا مواد را به مدت ۳ دقیقه با دور بالای همزن میزنیم.سپس هم زن را خاموش کرده .
بقیه آرد را کم کم به این مایه اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود .خمیر را از ظرف خارج کرده و بر روی سطح صاف آردپاشی شده انتقال می دهیم و بقیه آرد را با دست به آن اضافه میکنیم و ورز می دهیم.تا چسبندگی خمیر کم شود
خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت و ارتجاعی به دست آید.
خمیر پیتزا شیکاگو بدست آمده را به دو قسمت تقسیم کرده یک قسمت بزرگ و یک قسمت کوچک تر ، روی آن را با سلفون میپوشانیم تا ۲۰ دقیقه استراحت کند.{ خمیر پیتزا شیکاگو در بازار موجود می باشد}
مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو
سوسیس : ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
کالباس : ١۵٠ گرم
فلفل دلمه : ١ عدد
قارچ : ۱۵۰ گرم
نان پیتزا: یک عدد
سس پیتزا: به میزان لازم
پنیر پیتزا :150 گرم
پنیر موزارلا :125 گرم
زیتون: حدود ١٠ عدد (دلخواه)
آویشن : به مقدار لازم
سس پیتزا: رب گوجه فرنگی با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون را در تابه ای مخلوط کرده و روی حرارت می گذازیم تا کمی تفت بخورد . و کنار می گذاریم تا خنک شود
طرز تهیه پیتزا شیکاگو
- نان پیتزا یا خمیر پیتزا را در قالبی گود که کمی چرب شده بگزارید. خمیر را طوری قرار می دهیم که هم کف قالب و هم دیوارههای آن را بپوشاند ، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتیمتر خمیر بالاتر باشد،و اضافه خمیر را با قیچی می چینیم.
- کالباس ، قارچ ، فلفل دلمه ای ، زیتون و سوسیس را که خرد کرده ایم با هم تقت میدهیم.
- برای سس کف پیتزا یا ازسس آماده استفاده می کنیم
- سس را روی خمیرمقداری میریزیم صاف می کنیم و بعد کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس از مواد تفت داده شده میریزیم و سپس مقداری پنیر پیتزا میریزیم. اگر طعم سوسیس و کالباس را دوست ندارید از مرغ ریش شده یا گوشت چرخی تفت داده شده با پیاز استفاده کنید.
- پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتیگراد، میپزیم. اگر در طول پخت روی پیتزا تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید و بگذارید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.
- زمانی که پیتزا شیکاگو پخت، حدود ١٠ دقیقه صبر کنید ، سپس پیتزا را از قالب جدا کنید
- پیتزای شیکاگو شما آماده است با سس دلخواه میل کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو
سینه مرغ بدون استخوان:1 عدد
قارچ: 300 گرم
پنیر پیتزای موزارلا: 200 گرم
پنیر پیتزای پارمزان: 50 گرم
سیر :3 جبه
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن1 قاشق چایخوری
جوز هندی:1 قاشق چایخوری
زیتون حلقه شده :به مقدار لازم
ریحان:30 گرم
برای تهیه سس آلفرد: سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید سپس 3 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی آرد را تفت داده و جوز هندی، آویشن، نمک و فلفل و خامه و شیر را به مواد اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیر موازارلا و پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو
- برای پخت پیتزا فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاسه آب در کف فر قرار دهید.
- برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو ابتداخمیر پیتزا که از قبل آماده کردید را در سینی فر قرار دهید.سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. هر قسمت خمیر باز شده را روی سینی فر قرار دهید . روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید که خمیر خیلی باد نکند. سپس خمیر را به مدت 7 دقیقه در فر بپزد.
- حال سینه مرغ را به نوارهای باریکی برش داده و با نمک و فلفل و جوز هندی پودر آویشن آن را مزه دار کرده و با یک قاشق کره یا روغن زیتون، مرغ را در تابه کمی تفت دهیدتا بپزد.و کنار بگذارید.
- قارج ها را ورقه خرد کنید و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید و کنار بگذارید
- نان پیتزا را از فر خارج کنید و روی خمیر را کمی پنیر پیتزا ریخته. سینه مرغ پخته شده ، قارچ، برگ های ریحان و زیتون حلقه شده را روی نان پیتزا ریخته و سس آلفردوی غلیظ را روی سطح پیتزا پخش کنید. لبه های پیتزا را با مخلوط آرد و آب که قبلا تهیه کرده اید رومال کنید. مجددا سینی را در فر قرار دهید تا حدود 8 دقیقه پیتزا بپزد.
ارسال دیدگاه