دستور پخت ۳ روش کوفته مرغ

شنبه 24 شهریور 1397 آشپزی
دستور پخت ۳ روش کوفته مرغ

کوفته مرغ در انواع گوناگون و با مواد مختلفی درست می‌شود. کوفته مرغ سرخ شده، کوفته مرغ و برنج و کوفته مرغ و پنیر سه نوع کوفته خوشمزه هستند که با گوشت مرغ چرخ کرده یا مرغ پخته و ریش شده تهیه می‌شوند.

 

۱-طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده

مواد لازم
گوشت مرغ چرخ کرده500 گرم
پیاز رنده شده1 عدد
تخم مرغ1 عدد
سبزی خشک پودر شده (نعنا، ترخون، مرزه، آویشن)1 قاشق چایخوری
جعفری ساطوری3-4 قاشق غذاخوری
گرد نان سفید3-4 قاشق غذاخوری
شیر1/2 پیمانه
کره2-3 قاشق غذاخوری
آردبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پودر جوز بویاکمی
گوجه فرنگی رنده شده5-6 عدد
سرکه3-4 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده در کاسه‌ای ریخته، تخم مرغ را روی آن بشکنید، یک قاشق جعفری ساطوری، یک قاشق چایخوری سبزی خشک و کمی جوز بویا، نمک و فلفل اضافه کنید.
  2. گرد نان را در شیر خیس کنید و پس از ۶-۵ دقیقه روی مواد فوق بریزید.
  3. مواد را چنگ بزنید و سپس به شکل ۱۲-۱۰ عدد کوفته درآورید.
  4. کوفته‌ها را در آرد بغلطانید.
  5. کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید.
  6. گوجه فرنگی رنده شده، نمک، پودر فلفل قرمز، شکر و سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
  7. کوفته‌های سرخ شده را در یک لایه در تابه بچینید و سس گوجه فرنگی را روی ان بریزید.
  8. حرارت را کم کنید، درب تابه را ببندید و ۲۰-۱۵ دقیقه صبر کنید تا کوفته مرغ اماده شود.
  9. پس از کشیدن کوفته مرغ در دیس، باقیمانده جعفری ساطوری را روی آن بپاشید.
  10. این غذا را با سیب زمینی و سبزیجات پخته نظیر نخودسبز، لوبیاسبز یا گل کلم سر میز غذا بگذارید.

 کوفته مرغ سرخ شده


۲-طرز تهیه کوفته مرغ و برنج

مواد لازم
سینه مرغ2 عدد
برنج خیس خورده1.5 پیمانه
شیر1/2 پیمانه
روغن4-5 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده1 عدد
سیر له شده2 حبه
گشنیز ساطوری1.5 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
گوجه فرنگی رنده شده2 پیمانه
سیر ریز خرد شده4 حبه
آویشن1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه در ۵ پیمانه آب بپزید، طوریکه ۳ پیمانه از آب آن باقی بماند.
  2. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.
  3. آب مرغ را صاف کنید و برنج را در آن بپزید تا نرم شده و آب مرغ به خورد آن رود.
  4. ۳-۲ قاشق روغن و شیر را به برنج اضافه کرده و با دست چنگ بزنید تا به شکل خمیر درآید.
  5. یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. سیر له شده را اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه تفت دهید، سپس مرغ ریش شده را اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  6. گشنیز خرد شده، نمک، فلفل و برنج له شده را در ظرفی ریخته و با دست مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
  7. مایه‌ی حاصل را به شکل کوفته گرد کنید و در سینی قرار دهید.
  8. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  9. سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و کوفته‌ها را در یک لایه درون آن بچینید.
  10. سینی را در فر قرار دهید و ۴۰-۳۵ دقیقه صبر کنید تا کوفته‌ها بپزند.
  11. سیر خرد شده را با ۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، سپس گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و فرصت دهید سس غلیظ شود. در انتها مقداری پودرآویشن در سس بریزید و حرارت را خاموش کنید.
  12. کوفته‌ها را در ظرف سرو بکشید و با سس گوجه فرنگی، نان و سبزی خوردن نوش جان کنید.

 کوفته مرغ و برنج


۳-طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

مواد لازم
مرغ چرخ کرده500 گرم
تخم مرغ2 عدد
پودر سوخاری1/3 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده1/3 پیمانه
پودر آویشن1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر موزارلا1 پیمانه
سس گوجه فرنگیبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. مرغ چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته، تخم مرغ، پودر سوخاری، نمک، فلفل، پنیر پارمزان، پودر آویشن و پودر سیر را به آن اضافه کنید، سپس مواد را با دست مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر یکدستی درآیند.
  3. خمیر حاصل را به شکل کوفته‌های هم اندازه درآورید و یک تکه پنیر موزارلا میان هر کوفته قرار دهید.
  4. اطراف کوفته‌ها را در کمی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید.
  5. کف سینی فر را چرب کرده و کوفته‌ها را در آن بچینید. سپس سینی را ۳۰-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوفته مرغ آماده شود.
  6. کوفته مرغ را در ظرف سرو بچینید، سس گوجه فرنگی را در ظرف مخصوص سس بریزید و کنار آن قرار دهید.

 کوفته مرغ و پنیر

 

 

منبع:ستاره

دستور پخت سبزی کوفته تبریزی 

دستور پخت سبزی کوفته تبریزی 

دستور پخت  خورش بادمجان و خورش بامیه و خورشت هویج

دستور پخت  خورش بادمجان و خورش بامیه و خورشت هویج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا