دستور پخت گراتن بادمجان وگوشت

جمعه 26 مرداد 1397 آشپزی
دستور پخت گراتن بادمجان وگوشت

مواد لازم

500 گرم گوشت چرخكرده کم چرب
4 عددبادمجان
6 عددسیب زمینی
1 عددپیاز
1 عددفلفل سبز
گوجه فرنگی
روغن مایع
1 پرسیر
نمک، فلفل، نعناع
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان آب

 

طرزتهیه  :

ابتداپوست بادمجان ها را گرفته ونمک زده وبعد یکساعت شسته ودر روغن کم سرخ میکنیم. (در تابه رژیمی سرخ کنید کمترین روغن رابه خودش جذب میکنه).
پوست سیب زمینی ها راکنده وحلقه ای برش زده ودر روغن سرخ میکنیم.
حالا مواد گوشت راآماده میکنیم.
درتابه روغن ریخته و پياز خوردشده رااضافه وکمی تفت داده و گوشت و ادویه جات اضافه کرده وتفت میدهیم وکمی که رنگ گوشت تغییر کرد سیررنده شده وفلفل سبز را نیز ریخته میزاریم چنددقیقه ای مواد باهم تفت بخوره وبعد از روی حرارت برمیداریم.
در ظرف یا سینی فر که کمی چرب کرده‌ایم درردیف اول بادمجانها را چیده،  وبعدمواد گوشتی وسیب زمینی سرخ شده را واینکار را تکرار میکنیم تا لایه آخر که لبه بادمجانها راروی هم آورده وبا حلقه های گوجه میپوشانیم ورب گوجه رابا آب رقیق کرده ومیریزیم روی مواد ودر فر بادمای 200 درجه به مدت تقریبی یکساعت تا مواد پخته شوند.
وبعد پخت باگوجه وجعفری تزیین میکنیم

دستورتهیه مربای هویج با خلال بادام

دستورتهیه مربای هویج با خلال بادام

دستور پخت سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر و با فر

دستور پخت سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر و با فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا