نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

یکشنبه 11 تیر 1402 آشپزی
دستور پخت کوفته نخودچی حرفه ای و خوشمزه

نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

کوفته یکی از غذا‌های سنتی ایران است که انواع مختلفی داشته و تقریبا تمام انواع آن بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیاری نیز دارد. کوفته نخودچی یکی از محبوب‌ترین انواع کوفته است، از اینرو در ادامه طرز تهیه کوفته نخودچی را شرح خواهیم داد.

نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کوفته نخودچی

به منظور تهیه کوفته نخودچی برای دو الی سه نفر، به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، احتیاج خواهید داشت.

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • آرد نخودچی 300 گرم
  • پیاز 3 عدد
  • آب لیمو یک استکان
  • شکر 3 الی 4 قاشق غذاخوری
  • روغن  حدود 200 گرم
  • آب حدود 5 لیوان برای مایه کوفته
  • رب گوجه فرنگی 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم

چند نکته برای تهیه کوفته نخودچی :

آبلیمو به عنوان چاشنی این غذا استفاده می‌شود و در صورت تمایل می‌توانید به جای آن از سرکه انگور نیز استفاده کنید.
بسته به ذائقه خودتان می‌توانید مقدار شکر را کمتر یا بیشتر کنید. شکر برای این منظور به کوفته اضافه می‌شود که طعم آن ترش و شیرین شود.

نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

نحوه پخت کوفته نخودچی خوشمزه

طرز تهیه کوفته نخودچی

  • ابتدا زعفران را با مقداری آب جوش مخلوط کرده و درب ظرف را ببندید تا رنگ خود را به آب بدهد. سپس فلفل و زعفران را در کمی از پنج لیوان آبی که دارید حل کنید و به گوشت چرخ شده اضافه کنید و بهم بزنید.
  • آرد نخودچی را نیز با گوشت مخلوط کنید. سپس مابقی آب را به تدریج به گوشت و آرد اضافه کنید و بهم بزنید تا مایه نرم و لطیف شود و به دست نچسبد. به مدت چند دقیقه مایه را با دست ورز دهید و سپس از آن کوفته‌هایی گرد به اندازه یک گردو بسازید.
  • برای این کار مقداری از مایه را برداشته و در کف دست خود قرار دهید و کف دو دستتان را به حالت دورانی حرکت دهید تا مایه گرد شود. سپس کوفته‌ها را در کمی روغن تفت دهید تا هنگام پخت متلاشی نشوند و شکل خود را حفظ کنند. پیازها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

  • سپس چهار تا پنج لیوان آب به آن اضافه کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. کوفته‌ها را درون آب در حال جوش بیندازید و صبر کنید تا گوشت کاملاً بپزد. بعد از آن آبلیمو یا سرکه را با شکر مخلوط کرده و به کوفته اضافه کنید و در نهایت کمی نمک و رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه و به آرامی اندکی بهم بزنید.
  • توجه داشته باشید که این غذا باید طعم ترش و شیرین داشته باشد، بنابراین ابتدا چاشنی را بچشید و سپس آن را به غذا اضافه کنید. پس از آنکه کوفته‌ها طعم چاشنی را گرفتند، غذا آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید کوفته نخودچی را با برنج نیز سرو کنید. برای چهار نفر به حدود ۷۵۰ گرم برنج احتیاج خواهید داشت.
دستور پخت پاستا صدفی شکم پر خوشمزه 

دستور پخت پاستا صدفی

طرز پخت پنکیک در سراسر جهان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا