دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

سه‌شنبه 26 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

 

  مواد لازم برای پاستای بادمجان با پنیر فتا

400 گرم ماکارونی نواری یا فتوچینی
نمک و فلفل سیاه
نیم کیلو گرم بادمجان، نگینی خرد شده
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیاز قرمز متوسط، خلالی
سه حبه سیر رنده شده
دو پیمانه اسفناج
5 تا 6 عدد برگ نعنا خرد شده
60 گرم پنیر فتا، خرد شده

طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا

قابلمه را از آب پر کنید و به ازای هر لیتر آب 1 قاشق نمک بیافزایید و بگذارید بجوشد.
همچنین بخوانید : همه دستور تهیه های غذاهای سریع (فست فود)
در این فاصله بادمجان ها را تفت دهید.
سه قاشق غذاخوری زیتون را در یک تابه تفلون بزرگ روی حرارت زیاد بگذارید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان های نگینی را اضافه کنید. باید مطمئن شوید که روغن داغ است. بادمجان را به آرامی هم بزنید تا بطور یکدست طلایی شود. در حین سرخ شدن کمی نمک اضافه کنید. سرخ شدن بادمجان حدود 8 تا 10 دقیقه زمان می برد. بادمجان ها رادر کاسه بریزید و کنار بگذارید.
حدود 3 قاشق غذاخوری زیتون را در تابه بزرگ بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.
ماکارونی را در آب جوش بریزید. در قابلمه را باز بگذارید و حدود ده دقیقه بگذارید در آب بجوشد و دقت کنید زیاد نرم یا له نشود.
در این مرحله، سیر خرد شده را به پیازها در تابه بیافزایید. 1 دقیقه آنها را تفت دهید. سپس، برگ های اسفناج را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که آب بیندازند. سپس بادمجان و نعنا را بیافزایید و با هم مخلوط کنید و بعد از روی شعله بردارید.
وقتی پاستا آماده شد، نصف پیمانه از آب آن را کنار بگذارید و مارکارونی را آبکش کنید. سپس آن را به مخلوط بادمجان، پیاز، و اسفناج اضافه کنید. نصف فنجان آب ماکارونی را نیز به تابه و مواد اضافه کنید.
پنیر خرد شده را به بقیه مواد اضافه و مخلوط کنید و کمی فلفل روی آن بپاشید و سرو کنید.
منبع:نمناک
دستور پخت شنیسل مرغ در فر

دستور پخت شنیسل مرغ در فر

استاف چیکن فلورنتین

دستور پخت استاف چیکن فلورنتین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا