دستور پخت نان پیازچه

شنبه 17 تیر 1402 آشپزی
دستور پخت نان پیازچه

دستور پخت نان پیازچه

نان پیازچه یکی از انواع نان‌های بسیار خوشمزه است که معمولاً به عنوان نان همراه با پیش غذاها، سوپ‌ها و در ماه مبارک رمضان برای افطار و سحری استفاده می‌شود. همانطور که از نامش پیداست، این نان از پیازچه به عنوان مواد اصلی استفاده می‌کند. مواد میانی آن شامل کمی پیازچه، تره و کمی رومال سس مایونز است. شما می‌توانید این نان خوشمزه را برای یک عصرانه نیز تهیه کنید.

دستور پخت نان پیازچه

دستور پخت نان پیازچه

مواد مورد نیاز پخت نان پیازچه :

  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • شیر: ۱.۵ پیمانه
  • نمک: ۲ ق. چ. شکر: ۱ ق. چ. خمیر مایه فوری: ۱ ق. س. پودر زنجبیل: یک دوم ق. چ. تره و جعفری (خرد شده): ۱۰۰ گرم
  • پیازچه (خرد شده): ۱۰۰ گرم
  • گردو (خرد شده): ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم

مواد مورد نیاز رویه :

  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۱ ق. س. زعفران (دم کرده): ۱ ق. س.
روش پخت نان پیازچه

روش پخت نان پیازچه

روش پخت نان پیازچه

1. شیر را در قابلمه‌ای قرار داده و روی حرارت قرار دهید تا جوشید. سپس نمک، شکر و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خمیر مایه به خوبی درون شیر حل شود.

2. در یک ظرف، آرد و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را به آن اضافه کنید و با دست‌های آغشته به روغن مایع، همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

3. خمیر آماده شده را درون یک قالب، که با یک قاشق روغن مایع چرب شده است، بریزید. سپس روی ظرف را با حوله (یا دستمال آشپزخانه) بپوشانید و آن را به مدت 2 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

4. بعد از گذشت 2 ساعت، با دست‌های آغشته به روغن، باد خمیر را خارج کنید و به مدت 10 دقیقه آن را ورز دهید.

5. سبزی‌های خود را با گردو ترکیب کرده و به خمیر اضافه کنید، سپس مجدداً ورز دهید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

6. برای تهیه رویه، زرده تخم مرغ، شیر و زعفران را در یک کاسه مخلوط کنید و با استفاده از یک قلم مویی روی خمیر بمالید.

7. خمیر را در سینیی که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار دهید و آن را در میانه فری گرم شده به دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 30 دقیقه پخته و سپس از فر خارج کنید.

 

تهیه دسر برای علاقه‌مندان به قهوه

تهیه دسر برای علاقه‌مندان به قهوه

طرز تهیه دلمه پیاز یا پیاز شکم پر

طرز تهیه دلمه پیاز یا پیاز شکم پر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا