شنیسل مرغ با پنیر پیتزا

یکشنبه 7 آذر 1400 آشپزی
ماده اصلی مورد استفاده در تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا، گوشت سینه مرغ است که با ادویه‌های خوش عطری مزه دار شده و در روغن سرخ می‌شود. شنیسل مرغ برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی می‌تواند گزینه مناسبی باشد.
 

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا

مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان600 گرم
تخم مرغ3 عدد
آرد سفید1 فنجان
شیر3/4 فنجان
پنیر پیتزای رنده شده1/2 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده1/3 فنجان
پنیر چدار رنده شده1/4 فنجان
پودر نان تست1 فنجان
آرد پانکو1 فنجان
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
فلفل تند1/2 قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک1/2 قاشق چایخوری
روغن1 فنجان
کره5 قاشق چایخوری
پودر هل1/2 قاشق چایخوری

روش اول:

  1. ابتدا سینه مرغ را از طول چند برش بزنید تا به صورت ورقه‌های نازکی به ضخامت ۰.۵ سانتی‌متر درآید. سپس ورقه‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد. 
  2. فر را روی ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک سینی بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. ورقه‌های مرغ را روی سطح کار قرار دهید، نایلون تمیزی روی آن‌ها بکشید و با استیک کوب به آرامی بکوبید تا کاملا پهن شده و سطح آن‌ها صاف شود. 
  4. آرد سفید را در بشقابی بریزید، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. 
  5. آرد پانکو، پودر نان تست، فلفل تند، پور جعفری خشک و پنیر‌ها را در بشقاب دیگری ریخته و با هم مخلوط کنید. 
  6. تخم مرغ و شیر را در کاسه‌ای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مواد را آماده کنار دست خود قرار دهید. 
  7. ورقه‌های مرغ را یکی یکی ابتدا در آرد سفید قرار دهید و در آرد بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند. 
  8. مرغ را کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن‌ گرفته شود؛ سپس بر روی کاغذ روغنی قرار دهید و بقیه تکه های مرغ را نیز به همین ترتیب به آرد آغشته کنید. 
  9. تکه های مرغ را در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید، طوریکه اطراف آنها کاملا به مخلوط تخم مرغ آغشته شود. 
  10. نهایتا مرغ ها را در مخلوط آرد پانکو بغلطانید تا اطراف آن‌ها کاملا به آرد آغشته شود. 
  11. مرغ ها را دوباره در مخلوط تخم مرغ قرار دهید و در مخلوط آرد پانکو بغلطانید و سپس بر روی کاغذ روغنی قرار دهید. 
  12. روغن را در یک تابه نچسب بر روی حرارت متوسط داغ کنید تا دمای آن به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. برای چک کردن دمای روغن از یک دماسنج مخصوص آشپزی استفاده کنید. 
  13. ورقه‌های مرغ را در روغن قرار دهید و صبر کنید تا سرخ شده و طلایی شوند. حدود ۱ الی ۲ دقیقه طول می‌کشد تا هر طرف طلایی شود. کف سینی فر را با دولایه دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بپوشانید و مرغ‌ها را پس از سرخ شدن روی آن قرار دهید. سپس سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید، بگذارید تا مرغ‌ها گرم بمانند. 
  14. کره را در تابه دیگری بر روی حرارت ملایم گرم کنید، هل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و صبر کنید تا کره ذوب شود. 
  15. مرغ‌ها را از فر خارج کرده و فورا در کره قرار دهید، اجازه دهید هر طرف آن‌ها حداقل یک دقیقه در کره سرخ شود تا به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآیند. 
  16. شنیسل مرغ با پنیر پیتزا را در ظرف سرو قرار داده و با سس کچاپ یا سس مایونز میل کنید.


روش دوم:

روش دیگری که برای تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا پیشنهاد می‌شود، این است که شنیسل مرغ را به روش فوق درست کنید با این تفاوت که:
  1. پنیر‌ها را به مخلوط آرد پانکو و پودر نان تست اضافه نکنید، بلکه پس از آماده شدن شنیسل، آن‌ها را در سینی فر قرار دهید.
  2. مقداری سس کچاپ روی مرغ‌ها بریزید، سپس یک لایه پنیر پیتزا روی هر کدام قرار دهید.
  3. سینی را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر پیتزا ذوب شود، در فری که از قبل روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید. 
شنیسل مرغ با پنیر پیتزا یکی از فست فود‌های مورد علاقه کودکان است که برای اطمینان از سلامت آن، بهتر است در منزل تهیه شود. در تهیه این غذا می‌توانید به جای آرد پانکو، تنها از پودر نان تست استفاده کنید. برای درست کردن پودر نان تست:
  1. نان تست را در فر قرار دهید تا برشته شود. 
  2. سپس با استفاده از غذاساز پودر کنید. بهتر است دانه‌های آن کمی درشت باشند تا هنگام سرخ شدن در روغن کاملا ترد و برشته شوند.
شنیسل مرغ با پنیر پیتزا

شنیسل مرغ با پنیر پیتزا

دستور پخت املت با پنیر پیتزا

دستور پخت املت با پنیر پیتزا

پیتزا پپرونی مخصوص

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا