سمبوسه پيتزایی

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی

مواد لازم برای تهیه سمبوسه پيتزایی :

سوسیس یا ژامبون یا مخلوط،هر دو

پنیر پيتزا

قارچ

فلفل دلمه ای

خمیر يوفکا یا نون لواش

دستور پخت: سمبوسه پيتزایی :

سوسیس یا کالباس را خرد کرده و قارچ و فلفل دلمه ای هم ریز خرد کنید اگر سوسیس استفاده کنید کمی داخل فر بپزيد بعد همه مواد را مخلوط کنید و به اندازه دلخواه پنیر پيتزا اضافه کنید (البته هر چی بشتر باشد خوشمزه تر می شود) بعد خمیر يوفکا یا نان لواش را به اندازه دلخواه برش بدهید (من يوفکا را از وسط نصف کردم از قسمت طول) بعد مقداری از مواد را بریزید روی لبه خمیر و به شکل سمبوسه بپیچید و داخل روغن داغ سرخ کنيد.

من قارچ را تفت ندادم ولی ریز خرد کردم خیلی هم خوب شد و آب ننداخت.

 

سمبوسه پيتزایی,طرز پخت سمبوسه پيتزایی

برشی از سمبوسه پيتزایی

 

کوفته برنجی سرخ شده

آرانچینی با سس تند

بستنی یخی صبحانه

بستنی یخی صبحانه

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا