تارت سیب

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی
دستور پخت دسر تارت سیب

تارت سیب یکی از لذیذترین انواع تارت است که در آن از حلقه‌های سیب برای طعم دار کردن نان تارت استفاده می‌شود. ابتدا طرز تهیه خمیر تارت شرح داده و سپس دو شیوه برای پر کردن آن معرفی خواهد شد.

 

طرز تهیه خمیر تارت سیب

به منظور تهیه خمیر تارت برای چهار الی پنج نفر، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز است.

دسر

مواد لازم
کره120 گرم
پودر قند یا شکر آسیاب شده2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغیک عدد
وانیلیک هشتم قاشق چایخوری
نمکیک هشتم قاشق چایخوری
شیر2 قاشق غذاخوری
آرد سفیدبه میزان لازم
کره ذوب شده برای چرب کردن قالببه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا کره، زرده تخم مرغ، وانیل و نمک را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  2. سپس شیر را اضافه کنید و مجددا بهم بزنید.
  3. آرد را به تدریج به مایه اضافه کنید و با دست بهم بزنید. اینکار را آنقدر ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف درست شود که به دست نمی‌چسبد.
  4. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
  5. پس از آنکه خمیر استراحت کرد، روی یک سطح را آرد بپاشید و خمیر را باز کنید.
  6. قالب‌های تارت در سایزهای مختلفی وجود دارد که بسته به سلیقه خودتان می‌توانید از هر کدام از آنها استفاده کنید. قالب را با مقداری کره ذوب شده چرب کنید.
  7. خمیر را درون قالب پهن کنید و با دست آن را همواره کنید تا مقداری از لبه قالب را نیز پوشش دهد.
  8. اضافه‌های خمیر را با چاقو جدا کنید.
  9. با چنگال چندتا سوراخ روی خمیر ایجاد کنید. اینکار باعث می شود که تارت هنگام پخت، پف نکند و ظاهر آن بهم نریزد.

     

طرز تهیه مواد میانی تارت سیب

برای تهیه مواد میانی این دسر، دو روش وجود دارد که در ادامه شرح داده خواهد شد.

نحوه آماده کردن مایه میانی به روش اول

مواد اولیه مورد نیاز برای روش اول به شرح زیر است.

مواد لازم
سیب2 الی 3 عدد
کشمش پلویییک قاشق غذایی
تخم مرغیک عدد
گلابیک قاشق غذاخوری
پودر دارچینیک چهارم قاشق چایخوری
شکریک قاشق غذاخوری
کره ذوب شدهبه میزان لازم

 

  1. سیب را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. هسته‌های آن را جدا کرده و  به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  2. سیب‌ها را برای چند دقیقه در مخلوطی از آب سرد و آبلیمو قرار دهید. به این ترتیب رنگ سیب تیره نمی‌شود.
  3. کره را ذوب کنید و با قلمو مقداری از آن را روی خمیر تارت که در قالب قرار داده‌اید، بزنید.
  4. داخل تارت را با تکه‌های سیب پر کنید.
  5. مقداری کشمش روی آن بپاشید.
  6. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر مخلوط را بهم بزنید تا یک دست شود. اکنون نصف پودر دارچینی که داشتید، گلاب و سه قاشق غذاخوری آب را به سس اضافه کنید و بهم بزنید. گلاب و دارچین، بوی بد تخم مرغ را از بین خواهند برد.
  7. سس را روی تارت بریزید، توجه داشته باشید که اگر مقدار زیادی سس استفاده کنید، مزه تارت سیب مطبوع نخواهد بود.
  8. در نهایت مابقی دارچین را روی تارت پخش کنید.

 

تارت سیب

تارت سیب

 

تهیه مایه میانی تارت به روش دوم

مواد مورد نیاز به منظور تهیه کردن ماده میانی تارت به این روش را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

مواد لازم
سیب2 الی 3 عدد
شکر2 الی 3 قاشق غذاخوری
وانیلیک دوم قاشق چایخوری
کره ذوب شدهبه میزان لازم

 

  1. همانند روش قبل سیب‌ها را پوست گرفته و آماده کنید.
  2. خمیر تارت را که در قالب پهن کرده‌اید با مقداری کره ذوب شده چرب کنید.
  3. تارت را با تکه‌های سیب پر کنید.
  4. شکر و وانیل را مخلوط کنید و روی سیب‌ها بپاشید.

 

 

برای پختن تارت، باید فر را از قبل با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در صورتی که از قالب‌های تارت یکنفره استفاده می‌کنید، ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان برای آماده شدن تارت کافی است. اگر از قالب‌های متوسط استفاده می‌کنید، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه و در صورتی که از قالب بزرگ تارت استفاده کرده‌اید، حدود ۲۵ دقیقه زمان برای پختن تارت سیب آماده است.

درست کردن سوشی در خانه

دسرهای شکلاتی 10 دقیقه ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا