دستور تهیه کرم پای آلمانی فوق العاده خوشمزه

جمعه 21 مرداد 1401 آشپزی
دستور تهیه کرم پای آلمانی

دستور تهیه کرم پای آلمانی فوق العاده خوشمزه

دستور تهیه کرم پای آلمانی که  از شکلات، بستنی و خامه فرم گرفته در این پای خامه ای فوق العاده آسان و لطیف ترکیب می شوند که می توان آن را از قبل درست کرد و در فریزر نگهداری کرد. خیلی راحت و راحت!

مواد لازم کرم پای آلمانی :

2 بسته بیسکویت نشاسته ذرت (400 گرم)

200 گرم کره نرم شده (در دمای اتاق)

200 میلی لیتر خامه

بستنی 1 فنجان

شکر (160 گرم)

1 زرده تخم مرغ

1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

1 فنجان شیر (240 میلی لیتر)

 

برای پوشش کرم پای آلمانی:

1 عدد شکلات شیری (200 گرم)

½ جعبه خامه ترش (100 گرم) میلی لیتر)

طرز تهیه:تهیه کرم پای آلمانی

اول با هم زدن کره با شکر، ترجیحاً با همزن برقی، شروع کنید.  1-2 دقیقه بزنید تا کرمی یکدست و سفید به دست آید و دانه های شکر خوب حل شود.

زرده تخم مرغ  و اسانس وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه بزنید.هم زدن را متوقف کنید و خامه- شیر سرد  و بستنی را اضافه کنید.  15-10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم یکدست و یکدستی به دست آید

اگر خامه شروع به دلمه شدن کرد به زدن ادامه دهید تا یکدست شود یا 30 دقیقه در یخچال بگذارید و دوباره هم بزنید.

کوکی ها  یا بسکوئیت ها را کمی در شیر مرطوب کرده و کف و کناره های یک قالب پای را پخش کنید.

1/3 خامه را اضافه کنید، با بیسکویت بپوشانید و این لایه ها را دو بار دیگر تکرار کنید و با خامه تمام کنید

.  پس از اتمام مونتاژ پای آلمانی،گاناش رویه را آماده کنید:

خامه را در مایکروویو یا روی آتش گرم کنید (نیازی به جوشیدن نیست، فقط حرارت دهید) و شکلات خرد شده را اضافه کنید.  به هم زدن ادامه دهید تا شکلات کاملا ذوب شود.

گاناش قبلی را روی پای پهن می کنیم و با قاشق خوب صاف می کنیم و این دسر را به مدت 4 ساعت در یخچال یا 2 ساعت در فریزر نگه می داریم.  سرو کنید و از چیزی که احتمالابهترین کیک کیک است لذت ببرید

 

 

چیز کیک پنیر زغال اخته

چیز کیک پنیر زغال اخته

چیز کیک اسنیکرز

چیز کیک/ طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا